地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。8 j  K9 r, E( N: I. V9 D

! H+ I( N- x0 h, h; {7 D+ A  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」+ d# W. i. k, A! \

+ ?. W- }: P6 J. N- B+ U  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」& X! e( ?$ \' M) ~* C. p

" `+ g' N5 m; E0 O4 B  我話:「我想睇晒全身啦!」/ R9 j9 h0 @# G
( ^' e- [7 S; q& Q" s) w' A
  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」" ]# ]! m2 u& E3 }0 J% v
$ s" D6 U3 ?. I& F' \/ @7 Q2 K
  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」( `% [% _% h# P7 T, k

; L+ o- O/ C& R# q' @2 `* ?8 J5 C: @  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」3 z7 |3 i2 u6 C/ t+ F
  l2 ]% a  T3 N
  我話:「乜野「最後防線」呀?9 o; u6 p# _: ^4 ^' |7 q
+ }+ U5 F$ R# G# b* ~6 P& l2 K
  家姐話:「即係我條under!」% H% I- e3 q9 u. {/ D  Q% b$ Q

( _4 {% x/ [" N4 T9 t% g1 B  我話:「好!殺妳!」
$ I) q- k. a* D  _* I4 a& C( s5 I2 Z2 p7 u, k. h
於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」
/ V' `; u+ p0 j  {/ s; O$ Y: ]3 |) x
  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」
% N$ s: p, |0 }# H
! i7 S$ B, b- \2 j+ B( }  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!
0 u$ z0 _- E' m2 |$ _) D5 J
( q$ J+ Z% p$ H' K  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」
* m. d2 \# g7 c! B
, w" p6 {5 P# a0 x+ U0 B" S( Q  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」
; N+ _  A( I* p, ~3 i
: G5 j2 [8 J9 l  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」
- n1 t4 S( {; K4 t3 T7 s- q4 p' u' k, x+ c. _3 p
  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」
( W. y* f$ |1 N3 s- L( h
2 n) I8 f& @4 V% X/ A  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」
8 ?4 I  E3 n( Q3 ]3 n; w# W0 t# x+ O# p, u/ H
  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」6 a& K" k: l7 z: H' f+ D, g: l/ m( v
6 K3 A5 T( X/ ~5 ]& h  _8 j
  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」
$ q7 d' w2 Y4 M$ {- t+ R4 t1 C- T7 D/ ]. B1 l1 H" B
  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」
. k8 i+ _2 G( w, ]6 k' ]$ D9 h  G  `; ?4 \0 H0 v" o8 Y
  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」; t5 D5 m7 w* ]1 u3 N2 I8 L# T  k
& V, B  m/ z% H
  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
  Z$ H" [, \9 |) E
0 V5 @8 ?! g; w5 M, R  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」
7 R- D/ |# s5 d: i! }5 v$ K9 `
' n* Z- X# ]6 u6 w3 P  我話:「係真唔係呀?」
$ G5 @) [+ C0 E$ @% A
2 Y( D9 R7 P7 l9 U; K  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  9 x- O! q8 @0 T' X0 O+ b
, |# T7 k' P8 E
  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。
5 w. D0 j8 q5 O* y2 S6 `6 e* _. _  s0 i; @- R5 H  r
  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」+ o; u. O0 o5 s7 |, d$ d

3 U; M3 }* s  ?# }4 F! R. ]: w: Z  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」
) E! T4 ]& p) ]2 k0 H/ a# L1 B3 `- T$ B: z6 `  H; g
  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。
: t3 J) n0 J& Y& o
4 A6 p' F& O# K  g  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」
9 b) Q! e3 U2 j! M# N5 t6 n( j, ^
  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」
1 Q' o2 \' ^- j& c2 @1 @1 K% G* O" @) q4 }7 F
  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」
3 i) H" D7 B- ~: |6 Z. j( J9 p* M! V2 E) K2 j4 e7 o/ Y
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」. ?8 c2 l! N' O0 ?! n

, E2 _7 {" _& f  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」- d  h* Q- B8 U! e$ W

: R0 z: w+ K+ V0 K9 m0 M, z, P: a  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」! w  j( }; j, P. O4 j

/ o7 D7 v0 c3 ~0 E- d  我話:「妳邊有咁好死呀!」1 f- s# G4 f# s( A
6 x: c3 j" Q1 |2 _5 v& R
  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」
/ V7 g3 V5 O/ J6 u/ q
! Y" p5 B5 q! e) _8 v( d( Y* s  我話:「咁妳自己就快d除啦!」  ~8 ^( R. p8 @& p' P) L% a& m+ C
! `7 ^1 O( N3 J  O. c5 p
  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
4 l4 n( ]3 |4 y: ~4 k
0 W) q$ K( [* H) ^( x  家姐話:「睇夠未呀?」
" K1 `+ P7 K, s/ s  n( P* b/ v/ T0 f! I0 y
  我話:「條under黎呢!」& ^  ]3 t0 ~, L+ c7 S: K
, n! \2 N! O0 f5 N$ s4 H1 j& u
  家姐話:「我冇話過除埋條under!」
1 C2 R# \* `# W, {0 ~
4 m2 Y) q; }3 {- V: f& N7 x% n+ G) L  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」/ B: ^3 J  k  j, N7 u7 x

8 ~  J# K2 |$ x5 I4 M  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」
) f$ I& j- B" ~: j
* Y9 _/ [4 G6 w7 H[待續]% L* o' b# @6 s1 v5 q6 }# O8 ~
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層

' m# \- m' |% y. c1 \  Rthanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復