地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

跟蹤輕鐵學生妹入屋強姦

匿名網友  發表於 2019-6-24 03:26:26 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
& }! E" f% B. W' u; l& S
. t) o7 g$ @8 U! F6 w# {2 K我「目及」鳩左呢條0靚妹好耐嫁喇。自從果次響輕鐵撞到佢放學,我已經俾佢清純既美貌完全吸引住。佢個樣真係好靚,五官生得十分標緻,眼大大,鼻高高,係就係唔夠高,得五尺一、二,不過細細粒,容易食。身材亦唔算好,對波得32吋上下,不過睇落幾彈手,應該幾sorry好渣。8 c. a2 q) X* _! w
5 d8 p2 c( r& e" Q+ p8 d
以佢咁高既質素,正路少少都肯定溝死仔啦!佢都冇例外,我見到至少有四、五個著住同佢一樣校服既靚仔一路都冤實佢。
: `/ ^& o5 W2 j. r) j. y0 ^/ ]" }: E4 x0 {7 h
佢又好似好姣咁,一路係咁嗲佢地,電到佢地暈哂大浪。
8 S. k8 T  y: D# x
3 P; H/ P3 f- k- H咁鬼姣,好大可能已經唔係「處」喎!不過冇所謂,佢咁靚女,唔係「處」都照殺!
3 {4 U' [  {- l1 T: Q& l2 n' {# e& q, N- r6 U
於是我靜雞雞跟住佢返屋企。佢住響屯門一個公共屋苑,果度D樓保安好似好嚴密咁,座座大堂都有保安員把守,不過咁多人出入,都唔使兩分鐘,我已經「及」到個大門密碼係乜喇。+ N7 ~9 u0 ^# u7 w+ x; C

+ x6 e' {0 g( i9 T' s1 z5 P9 A0 [( \3 R# W. n3 P' x* R
' m4 v9 Y& d5 \" X2 w+ I' y0 a6 k

. S" Y; @1 h- o& n我「僕」左佢足足一個禮拜,終於搵到機會,趁佢放學屋企開門果陣, 跟鳩左佢入電梯,不過我早佢一層已經出左黎。+ f6 _6 |/ b9 u% k' v9 I
! f0 \. A" {9 t: L; _' T) X1 N; O6 b
佢點都估唔到我行後樓梯竟然仲快過佢,佢出電梯果陣我已經響防煙門外面等緊佢。我一見佢開左門,即刻撲出黎一下箍柒住佢條頸,推鳩左佢入屋。雖然用哥羅芳迷暈佢會慳好多功夫,不過我就鐘意強姦多D,迷暈左好像死魚咁,邊度夠Feel喎!佢猛咁掙扎,為免佢驚動隔離屋,我唯有發力先箍暈佢,然後抱左佢入房。9 k! D" E7 I$ O! N4 v2 o/ I1 j

3 i/ k$ E' O3 e" l; z6 }0 Z, b! j我先反鎖左大門,又閂好哂D房門同窗門,再拉埋窗簾。跟住響佢櫃桶搵左兩對絲襪出黎,將佢雙手綁左響床頭度。我特登唔綁佢對腳,一陣等佢踢踢下先好玩家嘛。/ q2 r  m( g. j" z2 N1 N# o

- s- p: d; {- \3 K* A9 E3 h& O我一D都唔心急,因為我知道有大把時間。我跟左佢成個禮拜,知道佢老豆老母今朝返左鄉下,最快聽朝先返。屋企得番佢一個。 我打開佢書包搵到佢本學生手冊,先知佢個名原來叫「馮凱儀」,仲有兩個月先夠十七歲,唔怪之得咁「卜卜脆」啦?
/ B. @' H! ~. w
( H  X. _4 r: H. r" A: F# G& ~咦?差唔多醒喇喎,等我即刻笠返個「飛虎隊」面罩先。佢咁靚女,我都唔想佢因為認得我而迫住要辣手摧花。4 ?- `1 c7 S* O- f' V6 ?$ ~

4 ]3 ^( a; h2 ~' K
2 V7 `- a& i1 M6 Y6 f0 x$ y" j( K: C- `6 L: Z& Y* }8 X
我跟手除哂自己D衫,坐響佢床邊等佢醒,順便近距離咁欣賞下佢既花容月貌。又響個背囊度拎左個DV出黎,SET埋腳架,等一陣用黎拍低我替佢破處既珍貴紀錄。4 q. \% H" M" p0 r
6 i7 S' D0 i/ _: N& v# b1 c9 C1 b$ B
佢一擘大眼就見到我個面罩,當堂嚇到擘大口想嗌出黎。不過我一刀壓響佢塊面珠度,佢當堂靜哂!* Y" G5 h' N1 X' P& t) }

: j2 C/ g) v8 S0 i7 P/ t5 _「靚女,想變花面貓就嗌呢!」我用刀背慢慢響佢塊面度拖下拖下,佢嚇到粒聲都唔敢出,D眼淚就係咁流。
: X% C/ x; b" A6 }3 @! f
- `+ x6 ^& B9 O0 |「唔好呀……」佢口震震咁哀求我:「求下你放過我啦……」, V/ u2 t, X  v2 M
- V1 m: q  q: t/ M
「好!」我對住淫笑:「等我個細佬滿足左之後咪放妳囉!」我兀高俾佢睇下我果條扯行哂,足足有七、八吋長,成枝大碼電筒咁既大肉棒。佢一見到當堂面都紅哂,仲即刻大聲嗌添。我一巴「星」鳩過去,打到佢幾乎暈咁滯。/ i. P$ O- l/ u9 N! Q- P0 e

9 S! L, t% |* V, @7 i/ a  C7 E$ O2 H/ G) {1 T% y) g" F5 a6 ?

1 y7 r8 ?# O/ }: P* t" {「嗌救命?sorry你老味! 」我一邊鬧,一邊「禁」實佢,然後一野撬開佢個咀,伸條利入咀同佢濕吻。佢猛咁反抗,我兜肚腩又一拳轟落去,打到佢眼淚水都標哂出黎。跟住佢就唔敢再掙扎,乖乖地咁任我含住佢條利,仲俾我食哂佢D又香又甜既口水。
& p; [) q. J% R& i3 Y$ }2 Z; L
. e& K  W' N* i" }! [" \我錫左佢一陣先放開佢:「拿,而家俾機會妳,我問一句妳答一句。如果唔答、答得慢,或者俾我知道妳講大話,我就剝妳一件衫。答得哂十題題目我即刻放妳,如果全部剝哂我就姦妳!」+ n0 \0 ?7 l* V! K1 r6 c' D7 p

/ g7 M& z6 G& ^「好唔好?」我大聲問佢。
' X9 \6 ?3 a& _. s" K1 r! I: i, w! z' V! q6 _6 ]
佢碌大對眼望實我,都唔知點答好?我即刻話:「哦?唔肯答!」就開始解佢D衫鈕。
& ^, |. E8 l+ d  D% R
+ ]' y' S3 i' i5 }佢猛話:「唔好除呀!好啦!好啦!」1 E5 g, |( L8 @2 f" B
/ S( q" l1 i( p
我話:「已經太遲喇!」我解開哂佢D衫鈕,跟手仲成件撕鬼爛佢。
* A, F# P! y9 ~3 K: T1 F0 P) m
車!乜個 BRA 咁鬼死咁保守嫁?不過果陣濃烈既肉香就係咁湧上黎,擋到擋唔住,我幾乎忍唔住想即刻扯爛佢。8 \/ ^, u2 q7 Y+ h, _+ T9 ^. {( V
& F1 }( }; h* I- J5 I2 Z4 J
「第二題,妳個胸幾大?」我隻手已經擺定響佢條BRA帶度,諗住即「扯」嫁勒。點知佢即刻搶住答:「32B!」
4 @* q7 c6 n( `( Y
) Y$ z' w( t7 K. E0 c
$ }* W% r0 [; N
9 Y# |  X8 |6 @. Z, \「32B?有冇作大呀?」我跟住笑佢,佢當堂面都紅哂。
$ z* o4 i8 `; y$ F
! X& Y! R( V6 ]' j( v( t# Q「……哦?又唔答!」我奸笑,一手又拉斷佢個BRA。嘩!果對車頭燈即時應聲彈左出黎,細細個又真係幾可愛喎。! I3 E/ g5 G7 F& I

_, f: f5 n! h6 W& _; f! f「奸茅!咁都算問題?」佢有D唔忿氣。
6 H& i" I8 l% x2 z8 p5 W
, V" S$ }4 z, G" B7 ~5 e: Z  C! z「梗係算啦!拿,又問喇!」我雙手一面渣佢對波,一面問佢:「妳有冇男朋友?」* M/ O8 f6 N0 ]( u

( t9 m, @- L# I  _) m「冇!」答得好快喎,雖然唔知真定假。
0 d* I( [8 S# s# ^# Z8 d" n* R0 Q+ n* o1 `+ t
「咁有冇同人嘴過?」渣渣下,佢對波仔真係幾彈手……
8 M, z$ l# ]) b% ]! W% y! ^8 d0 R3 E/ D" c
「冇!」佢俾我渣到喘哂氣,兩粒「的的」開始硬哂咁腫起黎,不過都搶住答。
2 t% T0 s& l) l" E/ f' K$ P" K( B6 |
7 w: k$ k' |  K! m- H6 ?2 N$ N1 N' {  t  R7 m3 i

- m. W# ^! {. V  q7 @「咁頭先我咪奪去左妳個『初吻』?真係好榮幸喎!」我哈哈大笑。然後失驚無神,突然大力勁渣左佢一下,同時間即刻問:「妳仲係咪『處』?」& C6 X0 e3 r) E, G2 Y
3 [4 d9 [' H/ l
佢已經俾我渣到眼淚都標埋,梗係黎唔切答我啦。
0 ]# T7 H2 z3 \6 l; J5 R* J9 r. a* W9 V6 S
「哦,又唔答!……今次除邊樣好呢?」我梗係奸笑啦!
2 c1 T; L$ d9 X/ J. l" c
2 j3 }  m8 l& Z8 K6 r佢即刻喊哂口咁話:「你都冇口恥既!渣到人咁痛點答喎?」, g: _4 N+ m" Q4 a" u0 |' S
3 _+ n2 h: ~/ i) k" A- V- }
「好!我又俾多次機會妳,……快D答啦。」9 b. z- W& i, `4 P. `6 o& c

5 v* D# Y7 E8 b6 R* h8 P9 A6 r8 C「係呀!我仲係『處』呀!」佢好憤恨咁「睥」住我,咬牙切齒咁話。3 r7 z" r* s( |- u/ v2 ]1 ]

, v0 I  C+ V) @: Y9 n7 G1 b「好!算妳啦。拿,又問喇,今次聽清楚喇!」我雙手渣實佢條校服裙既裙頭,好快咁話:「一加一等如幾多?」
) H$ j5 \6 ]. d' a; e# f# Z
( l. i9 ?3 I8 F7 s5 H# W% [「下!」佢諗唔到我會甘問,當堂愕左,我一個唔該,雙手一撕,佢條裙即刻報銷。0 r( `  ]2 ^; h+ `; ~
- s4 z9 [" v( G" D% ]
7 \6 I+ L; F2 J/ B9 A2 L( T
" @" g! }: V# V$ G
「拿!唔關我事咁淺妳都唔答!」睇住佢全身剝淨條底褲,我碌大鳥當堂硬多兩錢。" F' [) [5 _! P3 d$ Q' {) o

. f& s+ _9 D4 s4 \「我唔玩喇!」佢終於知道根本點都輸硬:「你走開呀!唔好呀!」雙腳係咁踢我。2 v5 Z; ?, K; P
- F8 c4 W# p+ s3 Z: `
「乜妳咁冇體育精神嫁!玩都一半先反檯……」我跪響佢大脾中間,用力夾實佢雙腳,佢根本踢唔到我:「棄權即係認輸,仲要受雙倍既懲罰!」我響佢恐懼既目光下扯爛佢身上唯一既障礙物。果一陣陣芬芳既少女氣息,同埋D香噴噴既處女體香即刻湧哂入我個鼻度,令我暈得一陣陣。; u% F, ~% z# C5 P: L

' A8 a! G- W& b「唔好呀!救命呀!」佢大聲咁嗌!我一手「禁」住佢個口,另一隻手已經插左入佢個處女西窿度。
: s, [# p3 ^# @: n4 k' J9 Y! O! k2 e9 t  S& P5 p+ j  A
佢D眼淚猛咁標出黎,我理得佢咁多,係咁大力「隊」入去,又上下左右咁挖佢。挖下挖下,佢D水開始流出黎勒。) h3 Y( e1 V& T$ {6 s" n
我隻手指頭入左少少已經Feel到有D野阻住,於是我笑淫淫咁響佢耳仔邊話:「果然冇厄我喎!真係『處』喎!」
+ k" m9 A* Y$ `9 Z6 ?  h6 g  U/ ~- [; j6 I: Q$ y! w8 X
「好痛呀!唔好咁大力!」我一鬆開佢個口,佢即刻大聲嗌痛。/ z7 c/ C/ k, o* ]8 p

9 q2 ^8 {" f) c, S$ T- J+ J0 t( J+ ]2 n( [: c) F: c
/ M3 L6 [" h6 k6 ]; C2 g# w
我啋佢都傻,仲大力D係咁「捽」佢塊膜:「唔挖定多D水出黎,一陣盞痛死妳咋!」- F( M  f# D- p9 ]  x% M

! M, ]2 q% g5 T我係咁挖,又猛捽佢粒陰核。佢俾我搞到典床典蓆,係咁響度喘氣。後黎仲成身震哂,D西水係咁湧出黎,HIGH到幾乎暈添。, r; L9 v0 U$ J1 y$ I4 J! c1 h

' G2 s7 h" p; P% o& o唔,差唔多喇!做足前奏功夫,都算對得住妳啦!1 L: d! v. O5 s# Y" z) F
: A  J/ w+ p+ \& W- e+ I! r
我托起佢對大脾,校正個炮位。我冇諗過戴套,處女開苞,梗係要打真軍啦。3 H0 U5 X' `& J" \3 L
, f0 d0 [% ?, @' n# w% C9 Y5 r
佢岩岩醒番, 即感覺到個妹妹俾人頂到實,於是忍唔住兀起身睇下發生乜野事?
7 b8 E( A$ Y  i6 ]; c, e
1 }% k9 Q* ~4 a  b7 H我指一指床邊個DV:「睇下……」佢一愕,我嗌:「ACTION!」 跟手一野塞入去……+ Z0 B0 j$ r; U
' @7 H8 @& i% `7 }5 [  C/ H8 f
「哎……!」係我嗌唧!佢冇嗌!因為已經痛到嗌唔到出聲。
% v4 j& |+ w  h  A" i
  E4 \4 C8 [% C, t1 @好緊呀!真係估唔到佢會咁緊!我大大話話都姦過七、八條女,處女都有三、四個。但係就冇一個有凱儀咁窄。個細佬插左入去,直頭好似俾十幾個大隻佬渣到實哂咁。幾乎箍斷我個細佬咁滯!
% v7 m8 s( b0 l: t9 y5 H6 N
/ l, K. a2 t7 f& p佢成身拉到「行」哂,個頭用力咁頂實個枕頭,痛到成個人弓起哂上黎。! u, g9 f6 Q/ Q/ Z
$ {$ R2 _! X; _7 M
我一咬牙,用力成身壓哂落去,碌野「卜」一聲,終於咭穿左佢塊處女膜,成條衝鳩哂入去。 佢慘叫左一聲,痛到當堂暈左。3 ^4 V: O- ~: i
& n  g6 A9 ^: Y$ d$ C
我睇住D處女血係咁標出黎……果種壓迫感真係前所未有咁正,雖然俾佢夾到好鬼死痛!不過又好爽!( C5 f1 s1 b* K
) @1 O- g" j! d5 [% f, H
成條細佬俾佢D不斷抽搐既陰肉包裹住,洞底個花芯仲起勢咁咬住我個龜頭,真係爽到想即刻射出黎。
& l3 u( V8 a- E5 W# S: e; Q5 o5 J* V! n& @
不過咁靚女既第一次,如果咁快就射既話,實在太浪費喇。我唯有博命忍住,為左分散自己既注意力,我好近距離咁,慢慢欣賞佢俾我破處果個痛苦樣,又上下其手咁瘋狂渣佢對波仔。: f7 W$ {7 Q/ a9 q! ]
8 X0 o& Z* ^$ d$ [$ E
佢雖然暈左,但個樣一樣咁靚。睇左一陣,我等唔切佢醒番,忍唔住開始要插佢喇!- B1 Y( J+ _: \4 Z# A

- c1 G6 a8 z: y, [! D我慢慢抽返碌野出黎,嘩!真係成枝到染紅哂呀!. ~0 R+ m6 V6 x7 S' i. G- ~: @

5 ~. n9 A. ?3 `正;又食一隻豬!' R' f. Y1 Z5 f  {+ ^3 }8 P  X6 H

B% W2 v9 B3 U5 n( x8 H. C/ n. }我慢慢咁抽插,其實想快都快唔到,因為佢個妹妹實在太窄喇!我一退後D嫩肉即刻合返埋,下下都好似要由頭再鑽過咁。$ a; Z6 G, `1 Q
' U& s* d% r' K0 f
不過好彩先頭挖左咁耐,D水有番咁上下,唔係實會插死佢。
1 J, O3 i# \) F& p; M1 W: L
* B0 D1 q$ v$ h7 f我係咁插左百幾二百下佢先至醒番,仲猛響度喊,又話痛又猛嗌我細力D。7 B& w, D& U5 J. O9 P- g+ U3 I

4 z. ?( I3 d, |. C我冇理佢,愈插愈快、愈插愈大力,插足佢大半個鐘頭,先感覺到個大龜頭有D酸軟。
! a3 Y0 I% c  C  K, h. s& |" f) ~; J5 u1 |+ `- f+ t! V
「……要射喇!」我大聲嗌。7 a* Q7 d* l- n

$ [$ L: F$ E4 R, E6 j1 H* \5 N「拎返出黎!……唔好射響裡面呀!」佢本來已經俾我插到散哂,聽到我咁嗌即刻醒返哂,又發力想推開我。( |8 R: `& y0 p6 `. L0 v! o
" P( K0 e) ~2 }0 @0 |
我正響慾仙慾死既緊要關頭,真係采佢都 ON 鳩,攬到佢實一實,碌野更加出盡力咁轟落去!
8 b4 u: Z! t3 D! s4 ?( T7 E
. D/ ?3 b% ?6 q1 B終於頂唔順喇!射……!0 t# ^* v; X4 M2 ]

1 _/ z3 I) o. [1 ], J/ l' c我連珠炮發咁,將D熱精射哂入佢個西窿果度,足足射左十幾廿下才停。D 精多到響佢果西度滿番哂出黎。6 b6 _; @& }) D! U8 m9 }

$ A, I3 O: s$ B& q- G& c2 k4 s佢俾我射到成身猛咁響度震,D指甲響我背脊度起勢抓!1 }$ a/ b* Q5 z

; a: u' e8 {& S. s7 k1 x4 G, ?「……」我喘哂氣伏響佢身度休息,估唔到射左咁多?搞到我幾乎虛脫咁滯!不過真係好鳩西柒暢快!
5 @; G3 \6 V7 n8 ^) O! Q1 p$ ~( t) u1 `( X
我抖左一陣,開始回復理智。仲聞到間房好鬼大陣汗味同我埋D精既氣味。仲有D血腥味添…… 而我同佢更加已經成身爛臭汗,對大脾度仲流柒滿哂 D 紅紅白白既精液同埋處女血。
9 |% @% V. ]  w8 b# q* i5 j) r3 ]5 m* g' F9 v* e
我爬起身,用佢條校裙抹乾淨我地大脾上面果D血。跟住仲遞俾佢睇,等佢知道我已經俾我食左佢隻豬。
$ y: q2 z& F/ d7 D
: X3 D, u9 |! D/ Y我心諗咁正既女吾俾人扑簡直係暴殄天物,而家我扑佢只不過係替天行道唧。1 H! ~+ x5 v7 q/ D% N

2 J% G- q9 q! N我跟手響佢櫃桶搵到架數碼相機出黎,幫佢再映多幾十張沙龍。
- l  p; t+ ?, D& [4 v. t
: I4 y' ?' G0 ~" o$ i7 B「你仲想點喎?」佢見我影佢相,又喊哂咁怒「睥」我。
/ C9 h3 \- b9 x8 W" [) @( _; M" V
$ s2 f1 [# x( H5 R# E9 a「幫妳影返D沙龍,如果妳敢報警既話,我咪幫妳放上網囉!妳咁正,肯定 HIT 鳩過『布吉』套片呀!」我一面講一面 CHECK 番頭先個段 DV 拍成點。
$ P. e- ~3 t( J9 D7 t
& t" t, W  G& d8 M  Z佢睇到個 LCD 重播返佢頭先俾我破處既情況,當堂面都青哂。我笑騎騎咁話:「妳睇,餅帶仲有成兩個鐘頭,唔拍哂佢好『徙』嫁……」: W9 _4 f* w% `% E4 y/ ?- F" G
) h; X; k  d& d% H: H7 @& q
佢竟然敢「大」我:「你都姦左我咯,仲想點喎?都係快D走擺啦,唔係我屋企人返到黎,你一定死梗!」
: p- b- g, W# Q& }
9 z5 n2 e+ Z$ ~+ d4 ^( k「靚女!唔係,係靚老婆的岩!」我又淫笑咁望實佢:「我知妳老豆老母返左鄉下,所以今晚諗住響度過夜。順便扑多妳幾鑊……如果你今晚乖乖地服侍我,我話過以後唔再搞妳!」
# S1 k8 d) b! U1 M0 h8 r: ]7 W6 J" ?/ `; [! R$ E& J( M! U$ R
果晚我頭頭尾尾扑足佢七鑊,乜野花款都試過哂,連顏射、口爆……都試勻,最後連佢個後眼都開埋;淨係冇試到乳交唧!……冇辦法,先天不足! 到第二朝我腳軟軟咁走果陣,佢亦都已經郁都唔識郁,咁攤左響床度……
* u- w$ A3 o3 N8 n3 n% i/ ]4 M' w; D( l2 W$ X+ }7 y
之後佢真係冇報到警,我亦守承諾冇再騷動佢。
回復

Pc9527 發表於 2022-11-17 00:52:59 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:05:36 | 顯示全部樓層
thx a lot good
回復

misschloewu 發表於 2020-6-23 02:51:17 | 顯示全部樓層
THANK YOU FOR SHARING
回復

Jugudo 發表於 2020-6-22 01:16:21 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Brainfun 發表於 2020-6-21 21:03:20 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

ccc1098hi 發表於 2020-6-21 19:09:36 | 顯示全部樓層
gghbvdsdgg
回復

真空的鼻頭 發表於 2020-6-19 22:24:31 | 顯示全部樓層
Thank you
回復

hsbchsbchsbc 發表於 2020-6-19 12:26:15 | 顯示全部樓層
thank you very much
; {" `: \% L& [* O' M6 q5 V
回復

bmw535i 發表於 2020-6-16 22:51:34 | 顯示全部樓層
Good good good
回復

l0veszetung 發表於 2020-6-1 02:09:04 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Jay16790 發表於 2020-5-28 05:45:16 | 顯示全部樓層
I can not be a good friend and you do
回復

a99247965 發表於 2020-5-22 00:23:17 | 顯示全部樓層
動留十陳月尾隔野田十
回復

edy205488 發表於 2020-5-20 16:13:02 | 顯示全部樓層
thank you very much
回復

Username_ 發表於 2020-5-20 15:42:25 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!!!
回復

leung7773 發表於 2020-5-9 11:11:54 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

hkedger 發表於 2020-5-9 10:15:33 | 顯示全部樓層
good ! thank
回復

jng369 發表於 2020-5-9 08:08:53 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

dutian1234 發表於 2020-5-8 15:31:10 | 顯示全部樓層
kdkdkdkdkdkd
回復

wahjj 發表於 2020-5-8 13:33:20 | 顯示全部樓層
vuvvuvuvuvyvyvvyv
回復

joe_cool_hk2002 發表於 2020-4-27 06:21:52 | 顯示全部樓層
Good good輕鐵妹
回復