地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。* V! s" ~* ]  y" h5 u
& j) M6 K' x1 [. r; f/ u! h
  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」
- y: k6 g4 _' M7 n6 O7 O0 w9 v% M. A1 R4 a* r* ~, @. a4 p7 j
  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」
( ^$ J% X4 G8 N
! n9 F& |3 w& P$ B% x4 r5 c  我話:「我想睇晒全身啦!」
4 |! n6 P3 ?  }' e: ?  Z- G! {7 U9 i$ S
  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」' m6 e' i* N: S  V2 P9 @% y
2 r  |. k. x  Y* n8 H
  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」* E# J- b8 q9 q  k
7 |4 g. ^1 L2 X
  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」
) ]4 ]$ I4 g5 f$ |, j& @( P0 u1 d. B3 j) J# Z3 r
  我話:「乜野「最後防線」呀?
3 ~0 G0 h6 J, u) x
/ C0 J  l) B7 J& J6 T3 a  家姐話:「即係我條under!」
* d& h) W& h! f/ K8 O  W. N
' J( R4 h7 |4 f0 _, {2 g$ j! J  我話:「好!殺妳!」' s, B: L' R$ Q4 e+ l' \: c0 [

7 x7 B- \7 a0 e# ?' |5 |! j- F於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」+ j0 F/ c0 R5 ]3 t+ }
" L4 w: ?# O6 O
  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」' k6 R- h& a8 \) s& K8 _9 v
; `* F1 S9 m5 K6 `2 J8 m( L% E  H
  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!# z& E) n; j( X& J7 _4 Y. `
% b8 v* ]1 V  x
  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」
# M9 P7 _1 G5 ~7 C4 b, M. Y
$ `/ P; B. G1 m  \, O, T0 k! J  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」
# E5 [, `) a% p0 |1 B  m4 B! {4 k$ g- ?2 a$ o+ K% V
  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」
% o7 h0 B( F/ S' K
- x- k! M/ I+ Y& \; k( K# e  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」
* D: l- ~. v8 h8 w) D% T3 f# E
0 L) A7 c# s% `% {  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」' O" I: I, G, ?. m

( }% T; f* j- {) y6 ~) ~  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」$ t% }, J/ E# f

8 Z2 C! s$ {2 u: q  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」5 b4 _4 w6 S$ w( `
; L8 @) ~# V# g1 m1 g
  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」% Q" `6 G; `) r4 V3 S  o( J' c) B
2 C, B# A4 s- }; ?, y6 C! M9 V6 N
  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」& t4 k" K( T' a/ c  y
1 t' O9 q7 ~4 l: V' n' a
  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
& b1 \: b3 C2 `8 ^4 B+ E: R7 s' A9 m& c! o1 Q
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」
8 ]% |, O; H- _/ k1 M; ~+ \/ D6 `9 }. S  V* Z9 J  J. Y
  我話:「係真唔係呀?」) _6 L/ o9 g* r4 {* e
* k9 M& K/ z0 Q7 r3 R
  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  
* Y9 H0 D/ }! g9 S) O) c- p+ P+ E8 O0 W6 _# L7 f4 R4 T: a# _5 e: u3 p' e" K
  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。
% Z; E% w1 `9 O+ F. j7 [
/ k/ N% n. s3 g: C+ w0 \  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」
& ?" j3 a( e/ A8 [1 n$ [3 m# i, o2 Z- ]# R9 S8 ^! a/ _; |
  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」: w7 ^9 P' C: w8 R9 J4 E" F
, K- T3 X% ]3 M' U- k
  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。( ?9 G- _; m+ W# G, u, ?+ E) _
" g& D1 D3 u8 D2 J( x
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」
3 y' P+ m* w5 i3 M7 V
1 m( k! I/ u/ I4 k8 E  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」4 G4 l8 z4 J. q
; x! r' o! ^1 A; Y5 Y3 X% H$ N# Q7 A
  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」& P$ @0 ]0 x' S. z0 X
( V) @8 V3 ^7 s( o3 a" r  u. Z
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」
  ]9 N8 [# B, F2 b- u3 K5 v6 c' |, X% {5 E; j6 W4 ?! q+ S: \* d
  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」
) ^: S6 }3 a8 P/ s. l  M. P: W4 _& m& h7 S0 L( P
  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
$ K* E) E- `1 ?: W, k2 w* Q- N6 t9 z: i. r) K3 ?7 u% w* z: ?
  我話:「妳邊有咁好死呀!」9 w: i: p3 m* b
5 t- D  B* j) w5 Y. Q
  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」
0 q9 ]* `$ d) G& {8 n$ z
2 _& o% D, W! Q* y  我話:「咁妳自己就快d除啦!」$ X0 x( u& ?- W2 R6 [
. s1 F6 ]' l1 b6 F  ?8 t3 I
  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
$ i8 [& F& ^5 o- x3 i" R9 H2 T+ u4 d0 C' ]
  家姐話:「睇夠未呀?」( O- H$ _2 L, q2 M
2 D% I0 U# i: P% B8 T" I
  我話:「條under黎呢!」1 o8 a7 e! F4 H# I. w  G
+ g0 `% b& c, ~7 r( [  {% R. L) r7 r
  家姐話:「我冇話過除埋條under!」
3 v2 f& t; P8 K8 C) i/ Z3 v* E. P% i: i* q2 ?8 C  M
  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」/ X; o3 l) R4 I# ^7 x
4 b7 s5 B) M( Y+ j# w
  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」0 q/ b: v+ ~1 t

, }! F# G$ R/ g9 N; [[待續]
- W) `* Y5 r4 j! [1 O2 w; }4 m6 w 030902q683dft4hj9r2er2.jpg
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層
  M5 t4 w  M, k* P
thanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復