地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》淫賤學生妹嘅故事(上)

admin 發表於 2019-6-22 18:51:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
【重甜慎入】《香港學生妹甜故合集》(本系列純屬虛構): 淫賤學生妹嘅故事(上)* }7 L6 F( |% u4 e* w
'.jpg 7 x: a2 Z+ M# i- l. A

0 Q" P. D& W* ]3 h: D( r# g大家好,我個名叫鍾穎虹,英文名叫ANGELA,我本來係孤兒,後尾比UNCLE收養左$ x3 M) h! c9 i3 S' Z. X' W
今年18歲,三圍係34D - 23 -348 Y& r& U6 ?; n; t+ i# N" U5 `
我性格好OPEN架,對性亦都有一定既需求* T( y, V! R4 w0 M6 X
你地可能會咁諗:咁咪即係姣婆一個? . [# S& Y+ v# L9 R+ D
冇錯,我認我係姣,有邊個女仔唔姣?我只不過係比一般既女仔有多少少對性既需求姐: @& W, S9 g+ |5 H+ ?
講到姣,我個FD 董慈恩(英文名MAGGIE)咪仲姣,扑少一日野都會死咁
. G- @9 c$ {; Q- m1 J2 x: u6 z4 O& ~& m. N

9 O9 q6 T7 M% Z' b# kVOL.1
% [2 Q: x2 l% t9 E0 p  ~唉,成個暑假流流長都唔知有咩做好,得閒無聊就玩MSN9 y7 A' ?: \1 d8 E2 f; b  {8 ^' |' [
個系又冇人扑下,點算好呢) U$ v& J4 Q6 K4 Q) G# O" u6 i
咦,PETER MSN叫我喎
* Y8 b8 r3 |5 l% s( z『ANGELA,你得唔得閒?』, o2 Y; Y- ^& p
『得閒牙,仲好無聊TIM』
9 b! D% j# m1 `5 G* b" @6 z『咁就岩LA..我條女岩岩番左大陸SHOPPING..我碌野好痕..谷住谷住,你可唔可以幫下我?』
& B+ m+ T  o8 f3 m『咁你想我點幫你?』
- _( L# d7 k. C  {3 |5 w『我地玩SEX PHONE丫』
$ o) j# `; g3 F" W+ W好,咁岩本小姐又無聊,就同你玩下
, O8 {% y$ v5 @RINGRINGRING~~% u% n6 X2 m4 h7 Y4 n5 e; h* s
『八婆,快D除衫比我出火』
3 q2 j3 w/ g5 Y' `) R  d嘩..乜你個PETER咁侯禽$ }9 r- I8 l+ A% t, I# e6 b( |7 ?
『唔好啦..你幫我奶下個系先啦..好耐冇人掂過佢LA』2 t/ P" Z! n! q+ x5 Z# j; c/ @: v. O
呢個時侯我已經將隻手指係我個系附近係咁撩
- W, b& ^0 w$ D1 V『好LA差唔多LA..我要坐你上面比你UN~~』: h3 I! p* `$ l: X. o$ {( [
回復

doppy2 發表於 2019-6-24 09:38:30 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks for sharing
回復

123wingwing 發表於 2020-11-10 13:23:48 | 顯示全部樓層
thank for sharing
回復

blingbling 發表於 2021-6-2 01:09:01 | 顯示全部樓層
Thank you
回復