地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學生妹殺手(三)

匿名網友  發表於 2019-7-10 13:11:49 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
學生妹殺手(三)6 p/ t) E! P" V/ Y! X8 Y' v
8 \' t! |# A$ d3 \3 |# S
! l# B& s; T/ G& |; k1 \
) L9 r& l$ X3 A; S  i我懷抱著玲瓏浮凸的美麗胴體,近距離的嗅著她淡淡的體香,從她趟開的衣領中窺看那深邃的乳溝。巨大豐碩的白玉山峰,在我面前微微的起伏著,散發出無窮的誘惑。我把她的短裙輕輕的掀起,讓那雙修長白嫩的美腿出來透透氣。
& j* B2 F5 X  `  
$ W. K5 m* v! C% x# Z, L! q我眼定定咁望實佢:「妳著成咁,唔怕蝕底俾我咩?」* r; U2 L/ ~1 W; T

" p& H! `) v5 h9 e4 s佢當堂面紅,仲笑笑口咁答我:「如果你真係想搞我既,一早已經得左手啦,駛乜等到依家喎?」跟住仲坐埋黎我身邊,貼到我實一實咁睇電視。2 [, h  o3 a  O5 z! _9 v8 I

* [0 ^$ G  J5 b. I9 G% a/ f. M咁搞法想唔興奮都難啦?我對眼梗係冇睇電視啦,一路淨係望實佢;又大力咁索佢果D香噴噴既少女體香。佢俾我望到周身都好唔自在咁,猛咁抖大氣,又嗲到死咁質問我:「你做咩咁樣望住人地喎?」
* F0 J- p  p% Y$ v2 v2 a  , f& X9 n3 ~, g" j+ P1 }' d
, m- S) q6 O5 [. S

, z+ g! k1 |0 Q( {( q, s# X; b3 u. F" o1 a
我笑淫淫著咁答佢:「你靚囉……!」  `: U/ W3 V$ u) Q0 H
  0 ^" T6 Z* w( S$ m
「呃人!」佢即刻連耳仔都紅哂,舉高手想打我……。
! S+ E  _3 `5 |( ^+ ?1 V  k  
) R, J+ F- b. b- k, ~2 M; m因為我高過佢,個位又岩岩好,於是我即刻順勢捉住佢對手,拉佢埋黎,攬實佢錫佢個咀咀。2 @6 o% e$ B, k7 C* m3 @4 h

3 U; C6 J& e2 j1 U起初佢都有係咁意掙扎下嫁……,但係我邊肯放開佢丫?我用力咁攬實佢,用我寬闊既胸肌猛咁磨擦佢對波波。過左無耐佢已經成身軟哂,雙手仲好自然咁攬住我條頸,任我晌佢耳仔同條頸度係咁錫。
- C/ L; k& U6 A. j1 _6 y- j7 {  . Z" e% {  ?! _( {
錫左一陣,我見佢唔後抗,一於推佢落梳化度,又伸對手入去佢件T-Shirt裡面亂咁摸。佢D表情好似好矛盾咁,好似想阻止我,但係又冇乜點堅持咁。
7 R( l- u$ e* p3 M* U  
0 p8 i% o2 I' {3 U; I2 {* u7 l. t4 w5 c7 {/ S
( k; E. p! }. k+ z, V7 W
我由佢慢慢諗,雙手就冇停落黎,實佢對33吋既彈手波波。佢對波真係好鬼嫩滑,而且兩粒「的的」仲一早硬鬼哂添喎。我渣左一輪,見佢已經媚眼如絲咁,知道已經係進攻佢身上最後陣地既時候喇;於是對手咪沿住佢條小蠻腰,慢慢咁摸落佢pat pat度。
5 a/ ]0 F' G, i5 w# F4 o  % `- ~  z; g" Z3 |
忽然間,我醒起佢好似話以前未拍過拖嫁喎,咁咪即係第一次?6 B1 I6 ^4 F/ P

" d  X- f% Z4 U雖然我今晚實食硬佢嫁喇,不過禮貌上都應該徵求當事人同意既。於是乎我就細細聲晌佢耳仔邊問佢係咪真係想?佢聽完塊面當堂紅晒,合埋雙眼咬實下唇,但係就死都唔肯答我。! c* |* }: O) T- C* U

. y2 \: j1 O, ^4 C. W  s4 L好喇!做完紳士,我即刻變番做色狼。我慢慢咁扯高佢件T-Shirt,將果對白雪雪既波波完全暴露哂出黎。真係好鬼死興奮,唔理得咁多咯,成個人責上去……!+ T/ R! ?2 c6 ^) S: K/ C

{1 ]$ Y7 t$ E/ ~& m9 ^" {我除左佢件T-Shirt,將佢對手禁左晌頭上面。先先錫下佢個額頭、鼻尖、耳仔,最後先撬開佢個咀仔,伸條利入去同佢濕吻;又用手猛撩佢D頭髮。佢真係冇乜經驗喎,都唔識配合我,只係好被動咁訓左晌度任我搞。. n, }# s% w) b9 a

8 K% G7 U7 T  C3 }( b
$ j) A3 n: \, t% x3 ?; i" x8 _  N
% Y0 h" ^/ x1 Y
8 K8 }2 f* w' `6 k6 o我沿住佢D滑溜既肌膚,一路摸到佢條底褲度。佢震左一下,對大脾即刻合得緊一緊。
/ @$ L; c# d) y& G 
5 q' g' u5 ]* E我唔理佢咁多,用膝頭哥插入佢合緊既大脾中間逼開佢,又伸手拉開佢條底褲仔攝左隻手入去。佢開始用力咁掙扎,但係個咀俾我封住嗌唔出聲。
% j8 R! L+ W- k/ I8 T4 w  _  * s2 X3 j( L1 V5 x/ S
我用手指撥開佢D毛毛,感覺下佢果隻原裝既鮑魚仔。佢雖然掙扎,但係似乎都好興奮,D水多到我成隻手都濕哂。
3 Y4 m$ _& z  L& @9 c" V  
, w% L+ o1 U( [+ l: J8 @* {/ n我慢慢咁分開佢果兩塊花瓣,用一隻手指插入佢個處女洞度。) d. n4 @' e' [- a

3 o; K4 V6 `1 ]5 @8 {/ `, R真係好緊呀!雖然只係用一隻手指,我都感覺到好難入。我好辛苦先入到頭一節,已經感覺到好似頂到D野咁;我唔敢再深入,破膜呢D苦差,梗係要留番俾我細佬親自操刀啦。8 y4 S0 X# d7 H' d  ^& c
  3 K7 d# l+ @2 F; j5 M
我趁佢冇哂力,拿拿聲除埋佢條底褲,而且自己都剝哂D衫。
# f. N" ^" Y! x. |6 e  
5 u) s, G  _/ A& j我拉直佢訓晌梳化度,然後擒上去分開佢對大脾。用我果個好堅挺既細佬,晌佢隻鮑魚既邊邊度不斷咁磨,佢一早已經濕哂,而家D水就更加好似冇閂水喉咁,係咁湧出黎!
5 y$ Z8 m' u/ u  1 I1 R% V, k- \3 J
話哂都係女仔,仲係第一次添;佢雖然已經興奮到就黎暈咁滯,但係就始終都唔敢點出聲……。$ D" V, ~" p; S% s
  . t2 ^) a+ }9 Y1 l/ c3 I6 @
我搞多兩搞,一路錫錫錫咁錫到佢下面。又撐開佢個妹妹,晌燈光下面望清楚佢塊粉紅色既「處女膜」。) K# ]  U: f5 D2 v
  - m+ M' J) F9 s- {
梗係呢,而家唔睇就冇機會嫁喇。3 S3 F) ~: h5 m4 B

) m9 m) Y: v# i7 E9 I7 M& C待續……
回復

chubbyb 發表於 2020-7-6 17:23:54 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
感谢分享
回復

joke332001 發表於 2020-7-6 13:59:37 | 顯示全部樓層
感謝分享,好漂亮的妹妹
回復

Caunited 發表於 2020-7-6 13:12:58 | 顯示全部樓層
4 j" c3 N' A/ f! t
good good good
回復

6.5 發表於 2020-7-6 11:21:06 | 顯示全部樓層
thx cchgj jhg j
回復

raytrix 發表於 2020-7-6 11:15:40 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing  G( \4 j" y6 L
回復

wilsonneo 發表於 2020-7-6 09:04:06 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

aser180 發表於 2020-7-6 08:27:42 | 顯示全部樓層
回復

zeushoes 發表於 2020-7-5 21:03:04 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing
回復

kimchi 發表於 2020-6-14 17:55:32 | 顯示全部樓層
棒棒棒
回復

acne 發表於 2020-6-14 16:46:53 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

tyfish 發表於 2020-6-14 11:50:22 | 顯示全部樓層
thank for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-6 16:05:13 | 顯示全部樓層
hjgitjghjjhv
回復

brown 發表於 2020-6-6 06:54:49 | 顯示全部樓層
insert her
回復

Haleeluyah 發表於 2020-3-18 03:45:52 | 顯示全部樓層
Dasrcgujnbg
回復

Botnecro 發表於 2020-2-12 16:11:23 | 顯示全部樓層
啱你的心
回復

dinokent444 發表於 2020-1-14 07:47:17 | 顯示全部樓層
thank you brother
回復

jockerii 發表於 2019-12-10 23:06:00 | 顯示全部樓層
see see see
回復

Abb0130 發表於 2019-12-10 22:26:47 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

iooopt4 發表於 2019-12-10 20:07:48 | 顯示全部樓層
thxforsharing
回復

maryjohn 發表於 2019-12-8 07:39:23 | 顯示全部樓層
謝謝分享
* `: p* A4 B3 |5 l4 Q  D3 V7 N; z, P: f+ l6 g7 \! j
my thanks to your information4 U1 \; h; _3 q4 r! y8 s/ p8 m

9 g" ?( ~0 R* E$ i/ K/ \! myou are good man樓主發貼辛苦了,謝謝樓主的無私分享!
回復