地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

舊同事 1

szekao 發表於 2019-9-20 15:58:23 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
        我個舊同事Ada,5呎6吋高,外表好欺文,外形同真實年齡明顯不相襯, + f1 i+ ?# U9 Y8 M, y) |/ Q
      身材都冇走樣,睇落仲似20歲左右,瓜子口面,束馬尾髮型,好波好蘿,對波
- g. W& ?% H' Y" |3 o: J      起碼有35D,仲係好似竹筍型,修長雪白既美腿估計有42吋長,估唔到佢擁
5 }8 x! o3 V5 P: s$ \4 P- }" a      有咁正斗既上圍同美腿。 ; k5 X! U% b- g- o4 B8 x0 _
9 N3 h9 b& o/ J& R
        咁標青既身軀點解要包得密密實實呀(我自己估唔會差太遠)?D女波越細 : _' }- d* \$ a; ?' u
      越想突出自己對野,越大越唔想俾人知,不過未扑之前都唔知咁大波,因佢平時 0 i( X( V3 E; B7 e, _$ k2 `
      衣著都會遮下對大波。識佢好耐,我好想追佢,但我好怕被人拒絕,因我樣衰兼
& C% F0 V6 Q8 f      口臭,所以一直都冇行動,每晚打飛機既時候,我都會諗住佢豐滿既大胸同豬油
0 r8 ?+ r/ C' y9 V, [0 U      咁滑既美腿,可惜後來佢結婚後冇做,但我地仲成日有聯絡,我經常趁佢老公返 ' M0 `3 E: K0 u3 e1 H$ K& ?9 M
      大陸公幹時到佢屋企坐,乘機索油博懵。 . T7 z( {2 M* }: r: F% L
8 T3 w' @( b, x% _, B- [2 @5 W
        可能佢太悶,所以日日都同我地一齊打牌,但佢輸多贏少,正到暈,由於我 $ F$ X5 g0 b* ]! ?/ q
      一早想屌佢,所以我每次見佢輸錢,都會主動借錢俾佢。 0 e9 E: @$ t! p( \, n# \

; D' K  A, _% {0 d0 J' [) `        前幾日Ada叫我去佢屋企教佢電腦,果日佢老公返左工,我坐響佢隔離一邊 + q  R/ _; @8 s' U! O: E
      教,一路摸住佢隻手抽水,後尾重係後面攬實佢黎教佢用Mouse,見佢冇抗拒,
  M( {8 y: P, g+ J- |      又得寸進尺咁將對手越伸越上,由胸腹攬到上佢對波,見佢冇反應,大膽到索性 5 S9 E. a/ C( p2 C  f: c
      交叉手楂落佢對波度,感覺對波雖然隔住兩層布,但係幾彈手,摸上手柔軟而有 # y) w& |1 s* ?2 W
      彈性,真過癮! + `9 p9 Q7 }( e7 @

* N% G( u6 T" z# P% ?' T3 E8 N        佢當時叫我停手,我唔制,繼續摸住佢對波,佢掙扎起身入房,我見機不可
7 _- f" v1 K+ @      失,跟住佢入房,係後面攬實佢,一隻手更伸入衫內摸佢對波,雖然隔住胸圍,
* Z1 I5 R* Q: `/ T! z/ U- v, m      都覺得佢姩頭已經硬晒;另一隻手伸入佢條底褲內巢佢塊西,我下面條鳩頂實佢 % ?& E& O3 j$ r8 O2 \
      屎忽,好High!但俾佢推開左,我唔敢開硬弓,就此算數,佢亦冇怪我。
2 H: C$ w/ ~( P: `$ k4 l& J% V) @% F+ O# [  Q
        無論如何我已得米,我心諗,遲早都會執番Ada一劑! / f0 b; [- Z9 y8 t: k6 p

+ c5 P# B0 L2 d- }3 s4 A; u        今日Ada著左件貼身衫,佢除外套時雙手拗後,成對波挺左出黎,佢仲要係 & {  `% W2 Y* o2 w) F
      我面前行黎行去,我真係想即刻除左佢件衫楂佢對波同啜佢粒姩頭。
- O5 {) Z% i& E  _  Y, k0 N* G( z! l+ V" J* ?, u* G/ _: d
        我們一齊坐響廳睇電視時,電視D場面卻越黎越激,男女主角久別重逢,攬 " u# S: C7 }) c5 \" w0 Z
      埋一舊,女既決定將自己第一次奉獻,男既聽到,竟然感動到眼濕濕,Ada既心
. U# _! f' l0 c: ?1 U      跳聲幾乎大到我都可以聽到。
0 O; V: M& V8 z( A/ `  }4 L- u) n% n6 l; W& R8 n. y5 L0 Y
        這時,我故意呼吸得好重,吸引佢注意:「我以前同我條女都係咁,不過最 - t; N7 e9 g% F% M
      後我地都冇係埋一齊。」 + s# J, H$ `/ p7 X6 e; n3 G5 [. X: A
2 u- n' H5 N& v
        Ada轉頭望我,我立即把握時機,一野攬埋Ada度,佢果對堅挺既雙峰,恰 . D7 _8 l1 T7 s" x2 E0 s- K  ^+ ], e
      好氈住我個頭,好舒服啊! 3 p" V  I& E3 Z/ n4 a/ s* u; U

7 |5 j' r0 {; V  G- ?8 l  Y! ?, r3 B        此刻佢身上D香水味令我興奮得再也忍耐唔住,講左一句「我以後唔想再一 + ~) x: p& q* B* a5 J. _
      個人喇!」就輕攬著Ada,用唇封住佢欲張開既嘴。由於Ada遊緊魂,所以就由
: Y6 H3 K0 d" v$ w9 W      我黎負責主動,伸條俐入去激撩一輪,Ada竟然仲懂得配合,亦將條俐伸出,同 9 D6 k: @  o9 l7 U5 K: v5 f
      我捲作一團。
- r+ ~) c& z. Q- }) l" u% S
! A: x* i: R% ~! C9 z$ a- ^        我知道已經得手,即刻打蛇隨棍上,隔著衫輕撫Ada對車頭燈,佢既呼吸越
/ z% B# s) ]; S; O2 V      來越重了。Ada對波唔細,從衫領間可裝到佢條雪白乳溝。我亦開始興奮起來,
: U/ W  [* t- J: L! i      一手攝入Ada個胸圍內,佢完全冇反抗之意,只係響度喘息。 8 M+ s  P& i7 b: m$ D
; V0 j+ i0 Z/ u' b' l0 [3 n
        我開始雙手從後面大力狂搓、狂扭佢一雙幼滑既山峰,Ada竟然叫左起來, ' _- O2 s1 t4 p+ F: Q
      睇黎佢真係好High。我亦匆匆解開佢D衫鈕,Ada露出副白色乳罩,顯得純情可 # z3 Q. J0 Q$ N: x1 ]
      愛,但我慾火高升,根本無暇欣賞,飛快咁扯脫佢副薄絡,一雙堅挺既乳房隨即
3 W: \/ Y5 Q7 d. E) R  h; W% q8 W. B      彈跳出黎。
7 n: K9 `# J3 }; C! E( w MTAwMTE0XzE1NjQzMjQ5Mzc5NzdfMTQ1MzMxNDM2X3VnY3ZjdXQ=.jpg   我伸手入佢條裙仔入面巢,搞搞下佢已經出晒水,佢High到全身軟晒唔識反
; G. Z; P$ x% C, U" f- F9 {      抗,我知道已經食硬呢件大波西。但富有經驗既我,當然唔會急進,攤涷至慢慢 6 o. r4 ?* `* ]
      黎食。 ' m& ?  r1 Z& Z* L" x% v. I

o% X% E  v& z& a, S/ K# E2 s" O        點知就係好High既時候電話響,佢初時都唔去接,繼續由得我巢,點知個電 $ v% L- S- i9 V9 O) P& F7 [
      話搏命響,忍唔住都係要去接,後尾佢聽完電話後話佢老公而家返緊黎,叫我走 ' P& q/ S' H# b. h+ h! }; [
      先,咁我咪唯有走囉。 3 b5 A5 x& y8 C0 f/ D# B/ I

' b2 f8 m5 i) t% m/ U) V, D        我個日返到屋企後,成日諗番當時既情景,要打左幾次飛機先至可以平息,
4 `/ V% V2 |% a! N0 e$ }      一心諗住第日可以再遇到佢時點樣扑佢。
# O- e' M% [2 D/ s' o5 ^4 K
* f6 {5 |6 P7 [; }        卒之時機到喇,我計下大大話話都借了成三萬幾蚊俾佢,我立時開門見山要
2 M& p# B" y: z      佢還錢,佢聲稱炒股將全部錢輸晒,現時冇錢還,要求我遲下先。我便要求話,
; J; I- N7 ^4 Y/ L. t7 i" {+ Y4 N- _      如果佢肯同我上床就有得傾,佢唔肯我亦唔逼佢,改變主意時就Call我。 # j( X- D, D) E/ D3 ~

( M  y2 I; S0 d  D4 j        第日下晝5點,佢Call我話答應我既要求。6點鐘,我係屋企睇緊電視,一
& ]' u% ^2 A3 N2 k      開門我被Ada嚇左一跳,Ada佢恤左個靚頭,著住件圓領白襯衫,一件女西裝外
1 ?6 j- Z. [' i- n1 P* L: G2 m' @      套,到膝既黑色衫裙,黑色絲襪,仲著對黑色高跟鞋,拎左成打啤酒黎,於是就 " t: z1 P6 f+ ]4 P
      一路飲,一路數屋企既不快事。
! r, v+ }2 l* c5 B
4 V+ ?7 c6 d7 h        原來Ada老公響大陸包起二奶尋歡減壓,起初Ada只係半信半疑,但到了後 6 v# O; L( {& K: b: V
      來佢老公重索性一個禮拜都返唔到一次屋企,Ada苦於經濟理由一直啞忍。我雖 , J0 r6 R( d: R
      然亦替Ada不值,話佢老公絕對暴殄天物,但我又可以做D乜呢?我唯一可做既 0 g& D6 q; g9 Q! v- E! O7 O
      事……嘻嘻…… ; @# h& n8 s+ F/ W+ k

8 w' b+ @: K7 i        跟住見Ada除低件外套後,飽滿既胸脯頂到件白襯衫好似要脹裂咁,尤其係
) T4 Z" c* \, Z/ T" W      前胸D襟扣更似就黎要繃甩,扣縫中睇見內襯同胸罩所包裹唔晒既白肉,我條野
- B0 ?* w8 D# e# S2 ]- z      當堂不自主咁響褲浪度跳下跳下。
# P  B& U' j9 l8 C0 Y* e
" f. E, s+ z+ {. `/ V$ q        佢就開始猛咁灌酒,冇幾耐就醉左,仲對我話佢要報復。我最初都以為唔係 4 C' q7 D1 I. c
      咁易搞,雖然俗語話姣婆守唔到寡,天下女人一樣淫,但Ada畢竟都係唔慣做呢 ' J$ P1 V4 A0 N" f# F! n: O. z8 S& r
      味野,仲有D好尷尬。同住家女人搞野同果D雞來得舒服、自然得多,至少對手 / t0 |7 ~" \" s) T* }6 Z# k
      冇咁做作,唔似響度演戲,反而令我更加投入。 ; P  |2 x8 v" A5 Z3 M) l
5 r% h: P0 u/ U* Q: K
        Ada半推半就咁俾我解開佢D衫鈕,當我除奶罩個陣時,佢喉嚨頭「咦咦哦
2 [3 C: i2 t& H( d7 _1 f# d' d# N' Q      哦」咁話:「唔好啦……」女人就係咁撚樣,係人面前個個扮淑女,扮晒賢妻良
, o% F  n: J! f! i  E. O      母,其實都唔知幾鳩想你執佢,只不過為左女人既專嚴,同埋所謂少女既矜持, & O3 ?0 [4 G5 m/ y) i# f- O
      係人面前一般都唔敢咁放肆,只要你夠膽,識得Tum,又識得利用適當既時間, 2 p0 Z4 d8 T. o3 d4 B$ ]: P+ W
      條女一定趴係你面前任你執。
回復

k2290771 發表於 2019-9-21 17:49:24 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thankssssssss
回復

Master 發表於 2019-9-21 23:05:52 | 顯示全部樓層
Good story.
回復

wing780611 發表於 2019-9-22 05:11:09 | 顯示全部樓層
Thanks a lot
回復

mc585 發表於 2019-9-22 08:45:58 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

cutegiga15 發表於 2019-9-22 10:30:18 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

strongheart 發表於 2019-9-22 11:45:08 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

Koklongng 發表於 2019-9-22 15:04:15 | 顯示全部樓層
Zzzzzzzzzzzzzz
回復

arrowpig 發表於 2019-9-22 16:30:08 | 顯示全部樓層
thanks a llot
回復

abcabcd 發表於 2019-9-22 16:52:25 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

aawwssdd 發表於 2019-9-22 21:40:12 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccc
回復

Blockel 發表於 2019-9-23 06:36:40 | 顯示全部樓層
Euieieueueudu
回復

kewelllau7 發表於 2019-9-27 16:19:33 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccc
: r8 J- m  o9 J+ C8 }
回復

YOYO 發表於 2019-9-27 17:46:29 | 顯示全部樓層
lmlmlmlmlm
回復

nononono123 發表於 2019-10-4 22:05:50 | 顯示全部樓層
回復

mno38 發表於 2019-10-4 23:56:41 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

dleung 發表於 2019-10-5 02:22:55 | 顯示全部樓層
回復

chiwing115 發表於 2019-10-5 15:44:58 | 顯示全部樓層
very good very good good job
回復

1211221521 發表於 2019-10-8 16:24:55 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

dadada3600 發表於 2019-10-10 11:58:27 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復