地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

跟蹤輕鐵學生妹入屋強姦

匿名網友  發表於 2019-6-24 03:26:26 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
) q6 a* I" }5 d8 m
: ~+ f8 }& z% b. e3 u: X- J7 A我「目及」鳩左呢條0靚妹好耐嫁喇。自從果次響輕鐵撞到佢放學,我已經俾佢清純既美貌完全吸引住。佢個樣真係好靚,五官生得十分標緻,眼大大,鼻高高,係就係唔夠高,得五尺一、二,不過細細粒,容易食。身材亦唔算好,對波得32吋上下,不過睇落幾彈手,應該幾sorry好渣。
1 O$ ~6 {+ E& v/ a# M- `* j% U7 i7 J/ V- G* g* D8 N. Z2 G' ]- n
以佢咁高既質素,正路少少都肯定溝死仔啦!佢都冇例外,我見到至少有四、五個著住同佢一樣校服既靚仔一路都冤實佢。
& `) v% n5 W/ ]% ?  j% \- u2 y. r" D7 B+ E
佢又好似好姣咁,一路係咁嗲佢地,電到佢地暈哂大浪。
' T& r1 I) @1 e% H2 Q* _! J5 F& R
( I* }+ J4 o* y4 s  {5 B& i% x咁鬼姣,好大可能已經唔係「處」喎!不過冇所謂,佢咁靚女,唔係「處」都照殺!
9 z& O4 W3 h' }% ]+ _* a- B5 C! s8 n7 s; ^" {- @
於是我靜雞雞跟住佢返屋企。佢住響屯門一個公共屋苑,果度D樓保安好似好嚴密咁,座座大堂都有保安員把守,不過咁多人出入,都唔使兩分鐘,我已經「及」到個大門密碼係乜喇。7 K. \; f. u+ T+ v% W
. p- w1 r/ f! w9 a3 U3 W9 d
& q* a# z4 T  r# N2 p4 d
" H# p' P, A" _* s7 L4 l6 F

; e8 o0 i- z7 }( I我「僕」左佢足足一個禮拜,終於搵到機會,趁佢放學屋企開門果陣, 跟鳩左佢入電梯,不過我早佢一層已經出左黎。1 m5 Y4 G$ r/ v4 W0 J
+ e% H# k# K4 I1 @$ W
佢點都估唔到我行後樓梯竟然仲快過佢,佢出電梯果陣我已經響防煙門外面等緊佢。我一見佢開左門,即刻撲出黎一下箍柒住佢條頸,推鳩左佢入屋。雖然用哥羅芳迷暈佢會慳好多功夫,不過我就鐘意強姦多D,迷暈左好像死魚咁,邊度夠Feel喎!佢猛咁掙扎,為免佢驚動隔離屋,我唯有發力先箍暈佢,然後抱左佢入房。  b7 A0 O/ J; O6 D# w" s
/ c) ~% a! C1 O# J4 C
我先反鎖左大門,又閂好哂D房門同窗門,再拉埋窗簾。跟住響佢櫃桶搵左兩對絲襪出黎,將佢雙手綁左響床頭度。我特登唔綁佢對腳,一陣等佢踢踢下先好玩家嘛。9 e. {5 S0 c, k0 O9 g2 ?+ e' q; x, {5 a
6 C: z6 O( r# k6 \6 d+ k2 }5 A" ?* i: p# H" L
我一D都唔心急,因為我知道有大把時間。我跟左佢成個禮拜,知道佢老豆老母今朝返左鄉下,最快聽朝先返。屋企得番佢一個。 我打開佢書包搵到佢本學生手冊,先知佢個名原來叫「馮凱儀」,仲有兩個月先夠十七歲,唔怪之得咁「卜卜脆」啦?
; a* O" n, f: f! H' w( e$ y) J# ^! ]3 K2 L4 J! @7 w% W! r
咦?差唔多醒喇喎,等我即刻笠返個「飛虎隊」面罩先。佢咁靚女,我都唔想佢因為認得我而迫住要辣手摧花。
( x$ f# G2 {  z: d1 I% S* C9 e" l& b5 L, n. m4 Y, }8 r
  a4 I" _* R$ |! w1 G9 H  G

! ?. Y- m+ J% H  ~$ \! f% b我跟手除哂自己D衫,坐響佢床邊等佢醒,順便近距離咁欣賞下佢既花容月貌。又響個背囊度拎左個DV出黎,SET埋腳架,等一陣用黎拍低我替佢破處既珍貴紀錄。4 s4 p* {5 E' e( ~4 }+ J

. B* G: q& A6 W  v1 N( H7 o* Z佢一擘大眼就見到我個面罩,當堂嚇到擘大口想嗌出黎。不過我一刀壓響佢塊面珠度,佢當堂靜哂!
- A3 P$ U/ A2 g$ E* W( d
! @2 G/ k2 |( R6 @「靚女,想變花面貓就嗌呢!」我用刀背慢慢響佢塊面度拖下拖下,佢嚇到粒聲都唔敢出,D眼淚就係咁流。/ o8 w- I$ V0 R
& I( J: u( ?1 h$ ?4 x
「唔好呀……」佢口震震咁哀求我:「求下你放過我啦……」
! c) M: y- l" Q2 p9 I6 c5 U. O
* W" E" Z" F( ?$ r「好!」我對住淫笑:「等我個細佬滿足左之後咪放妳囉!」我兀高俾佢睇下我果條扯行哂,足足有七、八吋長,成枝大碼電筒咁既大肉棒。佢一見到當堂面都紅哂,仲即刻大聲嗌添。我一巴「星」鳩過去,打到佢幾乎暈咁滯。
8 B2 A/ l1 z8 V, r9 d$ H' ~- W- W
9 N  _7 X2 N; f  f; i) ~
0 x  {4 @8 F% M# u9 a1 k9 ?; j+ a1 Z! ?5 l3 U
「嗌救命?sorry你老味! 」我一邊鬧,一邊「禁」實佢,然後一野撬開佢個咀,伸條利入咀同佢濕吻。佢猛咁反抗,我兜肚腩又一拳轟落去,打到佢眼淚水都標哂出黎。跟住佢就唔敢再掙扎,乖乖地咁任我含住佢條利,仲俾我食哂佢D又香又甜既口水。7 L4 j9 C: |: Q+ Z7 D) F
9 M$ s/ |. g$ |3 L1 |4 y
我錫左佢一陣先放開佢:「拿,而家俾機會妳,我問一句妳答一句。如果唔答、答得慢,或者俾我知道妳講大話,我就剝妳一件衫。答得哂十題題目我即刻放妳,如果全部剝哂我就姦妳!」0 ~7 @5 R% ?; x

& N  x7 m, T; H1 P. F「好唔好?」我大聲問佢。9 I) g+ x$ z$ i, l8 }& ~
8 E( A% W, Q* z- q
佢碌大對眼望實我,都唔知點答好?我即刻話:「哦?唔肯答!」就開始解佢D衫鈕。
+ n# `# Y) d& u, r, h
; s8 s1 t  d2 d* y佢猛話:「唔好除呀!好啦!好啦!」
& G; H4 ]7 w. ?2 q( u1 D. r6 G0 H. n- L8 |. A2 k, h
我話:「已經太遲喇!」我解開哂佢D衫鈕,跟手仲成件撕鬼爛佢。
+ ^; e* h) \' h+ |2 p0 I  B, s9 g6 ~. f7 G& q& E1 E& V! m
車!乜個 BRA 咁鬼死咁保守嫁?不過果陣濃烈既肉香就係咁湧上黎,擋到擋唔住,我幾乎忍唔住想即刻扯爛佢。
: I+ i/ H. w1 ]( A* z: S1 o3 `
. [1 E0 f( m* r- n" S「第二題,妳個胸幾大?」我隻手已經擺定響佢條BRA帶度,諗住即「扯」嫁勒。點知佢即刻搶住答:「32B!」/ @# F- B/ U0 G4 u0 I: v3 |8 W
0 C( d$ ^2 x% A+ {
; r# J' m2 N$ z, r2 Z

, }. x$ v% h; [0 o6 b) g「32B?有冇作大呀?」我跟住笑佢,佢當堂面都紅哂。# o& s2 M0 L  p8 I. Q+ i8 t
" G: S6 T: o* Q: R& Y' @
「……哦?又唔答!」我奸笑,一手又拉斷佢個BRA。嘩!果對車頭燈即時應聲彈左出黎,細細個又真係幾可愛喎。7 k* E# |; o+ a. ]- D1 E7 G: p
0 l* l+ L8 [) [: J7 ?) e; P
「奸茅!咁都算問題?」佢有D唔忿氣。8 J! w$ w: O! P( S" X

0 w& D( H5 @5 B6 U$ b8 d「梗係算啦!拿,又問喇!」我雙手一面渣佢對波,一面問佢:「妳有冇男朋友?」6 W( J  E# v8 w. x

. J0 w( u2 E- e# [. V! E「冇!」答得好快喎,雖然唔知真定假。2 R# W( J) H5 l1 }- d
9 u3 ^/ S" B) Z3 F/ X; x
「咁有冇同人嘴過?」渣渣下,佢對波仔真係幾彈手……" R8 I; T- d( [# S: g
. T; Z2 E7 G* n
「冇!」佢俾我渣到喘哂氣,兩粒「的的」開始硬哂咁腫起黎,不過都搶住答。+ r( W% j- m2 H1 Z1 S( E2 R

# G% L; s% k" Q! R6 L
& U; |. Q7 v- Z1 n
+ s: k# T- z1 U1 {* r「咁頭先我咪奪去左妳個『初吻』?真係好榮幸喎!」我哈哈大笑。然後失驚無神,突然大力勁渣左佢一下,同時間即刻問:「妳仲係咪『處』?」
6 P0 ]  N( L& c9 p1 o% E: H! Q
& x. O: s* U  }9 d# k/ z; p& `佢已經俾我渣到眼淚都標埋,梗係黎唔切答我啦。1 k8 R3 b; F0 K: C' T- V6 x! f

% \+ ?5 R  r% o) V「哦,又唔答!……今次除邊樣好呢?」我梗係奸笑啦!* G! `* R. E0 A9 x% `3 V+ ~
- s3 _+ u# E! W5 E1 G
佢即刻喊哂口咁話:「你都冇口恥既!渣到人咁痛點答喎?」$ o; e- ?; W0 T. H
5 ?' e- w, @$ _
「好!我又俾多次機會妳,……快D答啦。」/ G3 u6 _. N: D0 L& {7 m1 n; {
4 V4 |( |! J7 [; Z) @* g  t
「係呀!我仲係『處』呀!」佢好憤恨咁「睥」住我,咬牙切齒咁話。$ l( e2 H( H. R% Y3 q

) b, r! n/ K7 r# Q2 W7 l, z# H「好!算妳啦。拿,又問喇,今次聽清楚喇!」我雙手渣實佢條校服裙既裙頭,好快咁話:「一加一等如幾多?」
  r3 ^0 A) U. o; Q1 D$ M2 H% K8 s' ~# Z( a
「下!」佢諗唔到我會甘問,當堂愕左,我一個唔該,雙手一撕,佢條裙即刻報銷。, i$ d  \; g+ {, v0 C0 G
" Q, }4 ^3 w3 A+ m2 ?

2 B* d$ E' H% O: ?" ^+ u8 u7 Y" t
7 F* h# P0 A6 u8 E8 ?「拿!唔關我事咁淺妳都唔答!」睇住佢全身剝淨條底褲,我碌大鳥當堂硬多兩錢。
8 E4 w7 n# M8 U3 V% ?2 O% [" }+ h- y2 f
「我唔玩喇!」佢終於知道根本點都輸硬:「你走開呀!唔好呀!」雙腳係咁踢我。
( H/ t5 @  A. J( R
! F; h- K3 n; h! Z) A1 m* W「乜妳咁冇體育精神嫁!玩都一半先反檯……」我跪響佢大脾中間,用力夾實佢雙腳,佢根本踢唔到我:「棄權即係認輸,仲要受雙倍既懲罰!」我響佢恐懼既目光下扯爛佢身上唯一既障礙物。果一陣陣芬芳既少女氣息,同埋D香噴噴既處女體香即刻湧哂入我個鼻度,令我暈得一陣陣。; M& y* W5 E0 c

" h+ A* z2 i9 V5 u1 N; D1 a「唔好呀!救命呀!」佢大聲咁嗌!我一手「禁」住佢個口,另一隻手已經插左入佢個處女西窿度。2 z" y, H: D- Y& y+ N

# m& r2 d1 K4 D' c: `0 Y# Q. {佢D眼淚猛咁標出黎,我理得佢咁多,係咁大力「隊」入去,又上下左右咁挖佢。挖下挖下,佢D水開始流出黎勒。: l+ O4 W5 X: }
我隻手指頭入左少少已經Feel到有D野阻住,於是我笑淫淫咁響佢耳仔邊話:「果然冇厄我喎!真係『處』喎!」
/ G, K5 R- ^. y: l
, m) l7 K0 d0 h, b: V& g「好痛呀!唔好咁大力!」我一鬆開佢個口,佢即刻大聲嗌痛。
3 X  R. `6 G$ f  N! Y* e# m3 C) G# S- ?! r0 b# |7 ?6 P7 B$ ]3 a
) V  G" f. r! B% r2 v

9 [; u) ?( E8 T* t* Q' [我啋佢都傻,仲大力D係咁「捽」佢塊膜:「唔挖定多D水出黎,一陣盞痛死妳咋!」
$ R8 i- A) r( ?1 h* ^
6 S9 Y! F4 V* }! Y+ L% K3 N我係咁挖,又猛捽佢粒陰核。佢俾我搞到典床典蓆,係咁響度喘氣。後黎仲成身震哂,D西水係咁湧出黎,HIGH到幾乎暈添。, A4 e1 i1 @6 y* O3 X- R

& c2 N( ]5 ^- n/ H9 v) |) X& R唔,差唔多喇!做足前奏功夫,都算對得住妳啦!
( x0 h& C9 {/ P8 T; Q: A$ `
" `- y. b3 r; T7 `! o" [我托起佢對大脾,校正個炮位。我冇諗過戴套,處女開苞,梗係要打真軍啦。
* w$ L/ }- `7 o7 j% W
% ^; R9 l: R/ ?" F: `) \6 B( X佢岩岩醒番, 即感覺到個妹妹俾人頂到實,於是忍唔住兀起身睇下發生乜野事?8 y" [9 z5 ~3 x8 u

; e" [, v6 k7 o9 Y3 K( q  r6 X我指一指床邊個DV:「睇下……」佢一愕,我嗌:「ACTION!」 跟手一野塞入去……2 f0 N$ L# [! x$ I
- Q! w: ^) e' D; K/ u, S" L
「哎……!」係我嗌唧!佢冇嗌!因為已經痛到嗌唔到出聲。
9 M8 g# t) n  k% Q" |+ m% R% m) I$ I' r% u2 L
好緊呀!真係估唔到佢會咁緊!我大大話話都姦過七、八條女,處女都有三、四個。但係就冇一個有凱儀咁窄。個細佬插左入去,直頭好似俾十幾個大隻佬渣到實哂咁。幾乎箍斷我個細佬咁滯!- Q( E/ o' g6 i* e  F! O6 J& k0 F( N

! Z9 ~3 |; u. B  z* v+ h* G佢成身拉到「行」哂,個頭用力咁頂實個枕頭,痛到成個人弓起哂上黎。3 B  O+ {4 G; A; W
; R3 \0 w' Y! Q! q2 E
我一咬牙,用力成身壓哂落去,碌野「卜」一聲,終於咭穿左佢塊處女膜,成條衝鳩哂入去。 佢慘叫左一聲,痛到當堂暈左。9 P  B) E# c$ M8 u9 E6 u/ w. V- U
" L) n) K- V$ M2 C
我睇住D處女血係咁標出黎……果種壓迫感真係前所未有咁正,雖然俾佢夾到好鬼死痛!不過又好爽!
8 g4 ]# a2 j8 E! _* t6 w3 t9 s, d# l8 l+ E
成條細佬俾佢D不斷抽搐既陰肉包裹住,洞底個花芯仲起勢咁咬住我個龜頭,真係爽到想即刻射出黎。3 R: k- W' q5 V4 q2 w6 p4 }

0 |# W" K* P  C( D  a不過咁靚女既第一次,如果咁快就射既話,實在太浪費喇。我唯有博命忍住,為左分散自己既注意力,我好近距離咁,慢慢欣賞佢俾我破處果個痛苦樣,又上下其手咁瘋狂渣佢對波仔。
, n) d  k1 y- c# `5 @: f$ w) f
佢雖然暈左,但個樣一樣咁靚。睇左一陣,我等唔切佢醒番,忍唔住開始要插佢喇!/ m! w& `5 W  e, U$ S

# |. W8 g" [( g& W: D+ ?+ I我慢慢抽返碌野出黎,嘩!真係成枝到染紅哂呀!
5 {% l/ [9 p, p" O; j4 `% D- j% {, l/ o% }! [/ e5 w; g, G% L
正;又食一隻豬!: j0 T4 v  g/ l/ v  A; ]4 r

3 ]# u) [$ j1 `6 D我慢慢咁抽插,其實想快都快唔到,因為佢個妹妹實在太窄喇!我一退後D嫩肉即刻合返埋,下下都好似要由頭再鑽過咁。
. g& a) b  I; h: s! y. l( S( V2 ]7 O7 s  n! S6 o6 H% T
不過好彩先頭挖左咁耐,D水有番咁上下,唔係實會插死佢。
' P& t# Z0 X, ]7 U- h3 U3 X
6 G8 y+ M* u, f' a5 |/ X( A  ?3 P3 E我係咁插左百幾二百下佢先至醒番,仲猛響度喊,又話痛又猛嗌我細力D。' V: M9 t% o4 q- X" G( M

5 Q' `0 p% B  {* t# ^7 }6 |我冇理佢,愈插愈快、愈插愈大力,插足佢大半個鐘頭,先感覺到個大龜頭有D酸軟。9 S( R8 Z8 z" ~
3 J: ?; ]2 b; V7 E0 t
「……要射喇!」我大聲嗌。
" J7 X' m) e- ?- ?4 `: J
: B4 B! O9 p2 Y「拎返出黎!……唔好射響裡面呀!」佢本來已經俾我插到散哂,聽到我咁嗌即刻醒返哂,又發力想推開我。/ ?; N: i: I. B+ o0 N* q# G- K

' V' I& g' e0 R3 M& V0 y/ \我正響慾仙慾死既緊要關頭,真係采佢都 ON 鳩,攬到佢實一實,碌野更加出盡力咁轟落去!6 ?4 \& r" n" P
. G" P5 m9 ~% G! G( J
終於頂唔順喇!射……!1 z  N+ e5 d! G0 P/ \6 h7 l1 ^

9 d1 ?% \  d+ d6 \6 p1 V我連珠炮發咁,將D熱精射哂入佢個西窿果度,足足射左十幾廿下才停。D 精多到響佢果西度滿番哂出黎。& O' @5 k- b" J5 w! `9 h

+ P, U7 q; a7 x6 c% I4 a佢俾我射到成身猛咁響度震,D指甲響我背脊度起勢抓!
6 Q2 i, O- t0 \- A8 o  b0 \) L2 R+ {: K3 p9 s
「……」我喘哂氣伏響佢身度休息,估唔到射左咁多?搞到我幾乎虛脫咁滯!不過真係好鳩西柒暢快!' u8 u) S: ]( M% B' l, ?" e
* `; o- f4 g# J5 J( N4 k$ c
我抖左一陣,開始回復理智。仲聞到間房好鬼大陣汗味同我埋D精既氣味。仲有D血腥味添…… 而我同佢更加已經成身爛臭汗,對大脾度仲流柒滿哂 D 紅紅白白既精液同埋處女血。2 \9 Z- ?" }* j
( A) a- {' X" O& M4 o
我爬起身,用佢條校裙抹乾淨我地大脾上面果D血。跟住仲遞俾佢睇,等佢知道我已經俾我食左佢隻豬。
% }+ U5 `  X" X3 N5 q& Y; q( b1 ^9 v8 I8 @' x
我心諗咁正既女吾俾人扑簡直係暴殄天物,而家我扑佢只不過係替天行道唧。/ R% M4 \' Y% W3 ]

* m  Q) X5 G+ G: v7 J, X我跟手響佢櫃桶搵到架數碼相機出黎,幫佢再映多幾十張沙龍。7 m# K, \* f3 k9 n) x, W
0 V: R" B$ D! C) |, T; j. j0 A
「你仲想點喎?」佢見我影佢相,又喊哂咁怒「睥」我。
5 m) ~. S8 C6 e
5 C+ c0 b, i  ]$ Y- U% f# X, ~7 \「幫妳影返D沙龍,如果妳敢報警既話,我咪幫妳放上網囉!妳咁正,肯定 HIT 鳩過『布吉』套片呀!」我一面講一面 CHECK 番頭先個段 DV 拍成點。. g9 K: _& i! y
6 N$ U# _' ], _
佢睇到個 LCD 重播返佢頭先俾我破處既情況,當堂面都青哂。我笑騎騎咁話:「妳睇,餅帶仲有成兩個鐘頭,唔拍哂佢好『徙』嫁……」4 Z2 V# \) i$ G/ c/ i% T
% Y" ]) x# _3 D: p& ^- E
佢竟然敢「大」我:「你都姦左我咯,仲想點喎?都係快D走擺啦,唔係我屋企人返到黎,你一定死梗!」
% i; S0 E9 y, P1 p1 ]8 ]
# U7 j: f6 N, Z0 |6 I; W「靚女!唔係,係靚老婆的岩!」我又淫笑咁望實佢:「我知妳老豆老母返左鄉下,所以今晚諗住響度過夜。順便扑多妳幾鑊……如果你今晚乖乖地服侍我,我話過以後唔再搞妳!」: ^; t) J" {5 Y
4 Q6 m3 _- p+ n5 P! I# }
果晚我頭頭尾尾扑足佢七鑊,乜野花款都試過哂,連顏射、口爆……都試勻,最後連佢個後眼都開埋;淨係冇試到乳交唧!……冇辦法,先天不足! 到第二朝我腳軟軟咁走果陣,佢亦都已經郁都唔識郁,咁攤左響床度……
4 d7 k# A  n. g( t1 K, Y* F+ ~& o; ?* c
之後佢真係冇報到警,我亦守承諾冇再騷動佢。
回復

Pc9527 發表於 2022-11-17 00:52:59 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:05:36 | 顯示全部樓層
thx a lot good
回復

misschloewu 發表於 2020-6-23 02:51:17 | 顯示全部樓層
THANK YOU FOR SHARING
回復

Jugudo 發表於 2020-6-22 01:16:21 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Brainfun 發表於 2020-6-21 21:03:20 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

ccc1098hi 發表於 2020-6-21 19:09:36 | 顯示全部樓層
gghbvdsdgg
回復

真空的鼻頭 發表於 2020-6-19 22:24:31 | 顯示全部樓層
Thank you
回復

hsbchsbchsbc 發表於 2020-6-19 12:26:15 | 顯示全部樓層
thank you very much
' A) l6 P0 q7 O
回復

bmw535i 發表於 2020-6-16 22:51:34 | 顯示全部樓層
Good good good
回復

l0veszetung 發表於 2020-6-1 02:09:04 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Jay16790 發表於 2020-5-28 05:45:16 | 顯示全部樓層
I can not be a good friend and you do
回復

a99247965 發表於 2020-5-22 00:23:17 | 顯示全部樓層
動留十陳月尾隔野田十
回復

edy205488 發表於 2020-5-20 16:13:02 | 顯示全部樓層
thank you very much
回復

Username_ 發表於 2020-5-20 15:42:25 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!!!
回復

leung7773 發表於 2020-5-9 11:11:54 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

hkedger 發表於 2020-5-9 10:15:33 | 顯示全部樓層
good ! thank
回復

jng369 發表於 2020-5-9 08:08:53 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

dutian1234 發表於 2020-5-8 15:31:10 | 顯示全部樓層
kdkdkdkdkdkd
回復

wahjj 發表於 2020-5-8 13:33:20 | 顯示全部樓層
vuvvuvuvuvyvyvvyv
回復

joe_cool_hk2002 發表於 2020-4-27 06:21:52 | 顯示全部樓層
Good good輕鐵妹
回復