地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。8 r7 A1 \# ~4 [' a) q

7 K/ x3 n& {9 U9 W: W我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯
3 `( I( g. J' a/ f
0 D' Y; m4 l9 m, J「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」, S2 S  W$ f: O, r4 I8 R- B" _

$ B% s, k9 o) C- T- \「唔駛喇,去我度啦。」
$ ?) Q, ~! x3 L2 Q2 C/ N/ @5 ?4 F, o& O5 T1 I( S
嘩屌!係唔L係真㗎?!
, R) O/ u* Z: S7 q$ |- \* @
4 U+ m# @5 [+ g& S- |0 m, h' X1 X- v! @4 x( ]2 F: f
+ C, K( |1 K+ s# w4 \
  h$ R6 n/ ~; [. o' n+ x% Z呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯
& E% c! O6 O/ I! |
# P% M& K- N/ g  Z之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。
- Q3 s) \8 y7 }' D$ @& v# J* `0 Y
" j! \# Z# r' X9 c. U1 A7 g「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」- V3 M2 ~, D8 S7 O) a9 }( t

- W! z# a! k" `# h, i+ N& F. j「哦⋯⋯」
0 B* I% t+ y% W: M: T; `$ U
, s9 ^% Y3 J+ G於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」
, g) H4 p( Q" g' d( X. s2 k% w5 f0 ^4 D: E/ m) X
0 C# t( }" j# s; U5 |

& A& W% d4 x5 [Miss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」
! r& O# R, Z9 b: @
7 k1 `( ~6 ^+ S「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。
1 k/ [3 o" x6 F* i
5 I$ n7 F6 j! p2 Q( pMiss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。. }3 P$ l6 k: _0 Q) c  T
4 d/ `# ^$ m9 F2 a2 A
「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」
: k6 C6 V- {) A8 e7 }8 k. @* z3 [+ R; Y
Miss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。" x  s3 B. R# U- D1 z
1 b- @8 L. b6 f$ k9 k: y' n

9 p) w, S0 E, P6 u, Y* c
, e, L' ?* [4 T/ d6 O" M「噢⋯⋯」* M+ I# d2 B- d7 M
& E% {0 ^# `7 \( G* K8 V
「都話未得住囉!」
: \7 F2 f0 X+ W$ h
; w  F1 ?. p( n; A8 n8 J之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯# T4 v% V5 y" |+ A8 ?0 ]
- q8 P- _. X* G  N/ L
「噢⋯⋯」! s3 g( S1 T5 M* s$ ^) j; ?2 {
0 ]" I3 Q. Y+ c9 B2 @7 i* v. s
水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。)
+ T1 K2 g2 j( k2 x7 L4 I
9 r5 F0 V0 m) u/ G「噢⋯⋯」
% o$ G; E( H& ~, s$ @1 v, f+ M: j& f; F. P, C) `
我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!
- ?, c6 `( Z% r+ P9 x* o) ^7 t/ R) e' L0 S. b
「哎呀!我濕晒喇!」
9 s9 ?9 M* u+ J2 ^& s% _# O3 B
0 H- g: B6 ^; y0 O2 m" }" p* r7 R1 z0 ^% i$ v" l
5 j9 \! P8 i. D# {- g
Miss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!
  ]* ^8 I1 ^2 c' [, R. Y) u  }. {6 A( Q; O
「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。# }: v  i! E2 c: r# Y% y+ Q

, p3 [" ]8 v+ B5 u4 I- Q$ |嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。3 p. x( d& {0 R1 u$ h

1 v- U/ b- h- y7 k+ @. E; P我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。
8 L+ Q1 |+ P5 }" F. K, ?2 X
0 U) h2 f) u# Y' b: r# LMiss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」9 f& v& Q0 R5 h- U* p2 X
# B( M3 H8 M4 [6 M; B
佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」
5 _) x' u, d9 e' O; K. W  ]0 E8 u# L1 f7 H/ W/ I2 @
「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」0 A6 J  d9 |; E- o5 q2 {6 w3 P) K- p4 r
! k7 S. L7 V) o0 M/ d) g$ y

6 x; C! p% u9 z7 S6 f9 H  m! h, Q- y8 G. H# H6 ~3 y# ^" e
於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。
7 l1 E( ]+ x& [: F' W. j) K
  z. P7 I- t" u+ W- P* hMiss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」
1 i3 {0 l" c% u( ]. {8 X* |5 B! o4 M' P6 J1 n( Y1 b
「梗係啦!」0 A1 f5 M* ]4 ^, x+ P3 D

# @' K+ @( F: H2 U" X「咁當係開學禮啦⋯⋯」
. X5 t( b! r- _: Z' z( I4 G' S2 g$ ^. ]' L- r: w) M
開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!8 l* `* W& P3 Y' |. ]% W4 B

: e7 J2 k' J0 ~8 ~由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」; J4 A# a8 |: W/ U
0 H4 v. k  L+ C1 y5 T
而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯
* Q, Y  A& n7 I4 y3 |. J6 ?6 E( y8 c2 L" c' D3 Y9 U
「呀!!!」
( I" l% l% Q* T/ S* o9 O1 p' X5 G0 R. G5 p# ^( G# L
* [. S, X/ u0 o  {2 M
+ _3 z& m0 y" ^" q
「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」6 ]' N8 ]; T4 j3 ]5 j
+ k4 {* n  B2 X7 P: o- K! z
太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」/ h$ R7 T3 E1 m- U

: N' ~1 d7 \* G「你喺度瞓一陣啦。」8 _- X9 B7 D  V+ ]
6 y6 p9 h; H" j+ L$ U
「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層
6 j9 [9 S8 q$ u3 d9 v/ G
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復