地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學校保健室強姦女學生 #1

Hero2020 發表於 2023-6-17 13:41:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
本帖最後由 Hero2020 於 2023-6-17 01:51 PM 編輯 3 z* d2 f' L2 q* G( Q

2 U: Q! ?9 h3 C3 `) f7 E. y4 O我叫呀傺
% R3 H1 T4 D7 p! e* G8 e多年前同人入屋爆格
+ v! p7 `0 S4 v& t1 n5 M咁啱個學生妹放學返屋企- g. N) ~! W+ Z9 V7 }, F
我拍檔用膠紙封住佢個口" B4 W9 u; z% Q: K" Q
我一入到去
& `- X; ]% ?2 \# g# f) |見到佢 披亂嘅頭髮 衣衫不整嘅校服* X4 Y6 c8 T6 A5 P, i

, d8 M9 ^' r% p4 e/ A3 a我色心起左* a2 H7 D8 @% c9 i4 I
我推佢去床邊 Petpet對我& l  X( n8 ?  W  v! L0 n
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底% L( Q; R$ J6 _
細路係佢條罅 摩擦左5/6下: Z* O1 g) a, T
有長驅直入  
: b: x. V. V$ u  B: u. K% V個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
/ h, ]/ I& C2 H1 V$ u7 [我冇理到佢 每一下都好入
5 ^- M0 a- f1 e3 b2 q! J4 E* r好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦
) U! e6 L- z7 |  q雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
& H- j( K# r) R6 G$ o1 B前後前後 推到張床都節節聲
) S! k7 t* f' y9 h- _: D1 s# Q+ }唔知係咪太緊張
1 K( T: J  I- c插咗四分鐘都未射; T. x* u/ I7 c
個學生妹都喘曬氣/喊住# d" X+ f/ G* ]9 P, A! t/ L/ L* P
我推佢去床邊 Petpet對我
' }; w: Y' @, k7 s; g$ n我揭開條校裙  拉低佢條白色底底
- D7 _3 K) R4 |7 J- S細路係佢條罅 摩擦左5/6下/ |8 D4 |6 b( [, G4 j
有長驅直入  : ~$ \* H5 f) g; M' i" @2 O
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
# t! ^& F. s. f# h" \* O4 y我冇理到佢 每一下都好入; p% a. y" k5 k7 n- u
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦$ |- h# h. C' v* L  X, V! @& ^
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
: ]5 H- l/ U0 M7 \9 h5 ?. ^& \前後前後 推到張床都節節聲
6 f7 E/ @4 X* K- f+ }* c- l( T唔知係咪太緊張
* @; z1 J, [( Q! {0 D; Z插咗四分鐘都未射. e2 [) O% v# S5 G1 g
個學生妹都喘曬氣/喊住. x: a/ ~; \; L! v
我推佢去床邊 Petpet對我
7 L) H6 x+ K) O- [# X4 y2 |# k我揭開條校裙  拉低佢條白色底底
" b( q8 W& Z" T3 r; E7 [細路係佢條罅 摩擦左5/6下0 F( Z! K& \- ]. ]# r# g
有長驅直入  
. H; J! n, R. ^2 |1 ~4 ?個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
. M3 n( L+ H5 [8 h2 R' Q我冇理到佢 每一下都好入
- p+ ?. O& q. F# M# Z, {6 B好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦
6 l6 a* G% j" V) o0 A- ^雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
1 D( t+ l; R) l4 F前後前後 推到張床都節節聲- j) ]) X5 G5 b% p  {
唔知係咪太緊張& k1 Y! R4 L; G$ @* ^+ \, z: p. K, [
插咗四分鐘都未射+ s5 f, H* V0 y6 f) V: V/ J
個學生妹都喘曬氣/喊住。   待續
回復

uk106 發表於 2023-10-16 11:26:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Good story let me see
回復