地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學生妹殺手(四)

匿名網友  發表於 2019-7-10 13:13:10 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
學生妹殺手(四)
! M4 s& k4 i* ^% L) n; O! t
5 t# j8 o) ~0 ~& q$ ?7 _ d3283564.jpg
6 c# b$ b+ Z% c: h2 u' l
( ~3 {+ Q! o' a/ c7 [! J子珊隻鮑魚唔單止靚,仲鬼死咁香添。呢D係處女特有既香味,扑多幾次就冇嫁喇。我忍唔住一野咀埋去,伸條利入去舔佢D花蜜。呢個時候,佢終於都忍唔住「嗯」咁嗌左出黎。
( X/ }* U8 [$ g) T0 H0 D2 r9 o: B  
' u. v% D: ~$ f$ v' Z5 p7 ]我知道差唔多係時候「破處」喇,咪爬番起身,拉開佢對大脾,較正個炮位。然後好慢好慢咁壓落去,個大龜頭好輕易咁就逼開左佢果兩片鮮嫩既花瓣,成個陷左入去,包到「陷」哂。3 r: ?+ V* y! c4 k5 n

& i$ h" |1 q4 {$ r: t& j# c佢當堂「哎呀」咁嗌左出黎,成身都震哂,兩隻手淨係掩實塊面唔敢睇。" H! k, u5 [8 a: \) `2 ~

: T( G9 T1 |1 K4 {0 x( M- n7 V, X我歎左一陣先至繼續,開始用力咁頂實佢個窄窄既洞口。佢個洞口真係好細,頭先一隻手指都係僅僅入到咋,而家我個龜頭大成幾倍,根本冇可能入得到。
  {! M; n# ~3 w- t+ A  N  
! V# E: F6 E" x3 ]
/ L! w; a, ^' |4 e1 |1 F
0 h, Y+ k# R  C3 `( G+ N
! @, E0 T9 ?. a: |7 ]/ m) z) s佢猛擰頭話痛,我唔理佢,繼續用力咁塞入去……,終於「卜」一聲,成個龜頭逼哂入去。
: H6 O, W5 M, J3 m
回復

On101p 發表於 2023-6-30 01:33:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
多謝分享
回復

brown 發表於 2020-6-6 06:57:35 | 顯示全部樓層
good, insert her
回復

jockerii 發表於 2019-12-10 23:10:01 | 顯示全部樓層
see see see
回復