地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。
1 @" E5 i% L# M7 U
5 m% N5 A6 L/ [) a4 P我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯0 B8 e! e1 o) V' ^/ J9 ?* I
2 \$ l2 i  v& s5 ~  W2 w) F
「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」
7 r, a+ `( P3 I" n; q3 K  l" A1 w. B4 d9 n: e) |
「唔駛喇,去我度啦。」
( u+ m/ }/ G- |0 c' Y8 m( y# g; g' N) P9 b" N  g+ q2 r
嘩屌!係唔L係真㗎?!# q6 w1 Q$ r/ ?' n' l5 p

0 V/ `. W* |# ?" j
1 |& O6 l$ l) K  E# e6 @ 05c2b2bd86.jpg
7 h0 ]+ m- u3 R! k# e1 m( x( N& U8 @
呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯: D) L6 c9 J. N; r9 O) E
8 R% c: J) a9 T* C
之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。- @" e2 R; \' R! }* S5 i

& _3 g7 Z1 E6 |9 t「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」+ G" R, \8 o) z4 l% x3 B* T5 Q
# I6 G7 d! d: W8 G
「哦⋯⋯」# a0 l: [2 Z3 {4 Q. x2 b

/ E; T8 Y# i4 U1 M$ B於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」
- c4 b; @3 {/ W) x
+ m* {5 Q5 v) ~5 l( R" b& A7 B
5 p  F: M, z* j' _  v# k! @: V
" O; k/ Z% }% vMiss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」7 c% z0 D7 V% W" t  `: U

9 R: h) S( n1 x8 G% D* a# b「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。3 |) z7 p( f9 z* ^+ v
* \3 n  h  v) g2 g
Miss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。' T, |' b# G9 `- C8 m$ W0 Q
" Q) Z$ I' D/ i
「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」3 @4 U8 \  }8 I4 q
  {+ r/ [4 X4 o1 w/ v+ v3 a8 o
Miss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。' ^9 @0 [6 Y/ j( w' M3 f
) T2 [! h/ v& d% P5 {  R0 [7 o9 h
4 i) ^2 |8 O7 o- N7 |

. H7 ?& z; o6 K& e$ V「噢⋯⋯」; D/ t. h) R! V5 i) m  v

& x- c( U7 r/ ^' {「都話未得住囉!」5 A& N! `$ s6 n. w1 @. L+ E) \( j

, `- _$ G7 i4 K之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯! n( X/ N/ T" z( {

" t$ R6 n: a$ ^  I+ W+ A「噢⋯⋯」
5 O/ w( o( b$ o" s# a
+ k: @( L" k5 ~2 F/ ?; W. D7 I0 ]水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。)
, }  }0 e5 J" B1 _: T; p: C; U4 I; W
「噢⋯⋯」
* M" ?5 F& z3 [3 j6 H
, i0 `$ T  [- F/ @我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!
: Z0 K6 M: y) K4 W
5 ]- j' R9 L; f4 x「哎呀!我濕晒喇!」
; R; x  r8 f- q! z% [
# w( L, B: J, U4 a, r$ z  ^) e: d* w1 g- ?; m" k8 C6 |

6 I5 t# U( q% n7 h+ ?5 s" d& y* DMiss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!
: i3 O5 W+ v) ?4 b6 L6 n
% o6 G" s: i" x「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。
3 X% b4 r6 }7 c( E. T1 w2 \3 k: J% V9 ]+ K0 \
嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。. k6 K! R' d2 C

: }- }. q0 U/ q4 |7 f我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。
) ~: s/ H/ D! W3 E% v& R- q. `$ [- i; S. Q4 B+ {" ]% k7 ?
Miss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」& i1 w& W% D' p: H4 ^0 B
% h- H2 w: W8 P: N  q* e8 u
佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」% n1 {$ l& ?- G; ]" O, n- Q

' r+ Y; H; \5 O0 ?- O2 E' V「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」
. O9 \/ J' n7 C( Q! U# Q( _6 K) F) N7 h) c  F# P0 t1 e: j9 t

% x0 D8 S7 B) q: [# x* F; \$ O% G+ R$ ?7 ^
於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。1 z! C6 y8 p. H1 `- R

' z/ Q- r7 s* X6 Z+ pMiss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」# I0 G6 w- c/ M, {' A( U

8 r- g  w- p% B+ @. z; U1 y' l, e$ ?7 X「梗係啦!」
. [9 I  f; ^4 g, @9 X- H
4 V* Y5 q9 U/ b. `6 d/ C「咁當係開學禮啦⋯⋯」4 K5 S- v6 V! F# e
: V% b6 [+ V% F
開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!6 @7 S. I1 P, S( q- o) O
0 u4 E& n" C( j6 V% w5 `
由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」
5 {  d: K0 Z* _9 Y; M% g- E6 y: }! v* R, S9 y# t/ B
而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯
4 }& M" j- l; y$ b% h% Q* E9 u! t5 R
「呀!!!」
  M4 B: y$ \6 n
7 f* i/ E6 K  U* Y+ ~" {6 c2 Z8 T8 b, H0 x+ z
' Z: ^. ]. {9 @+ T6 u: x
「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」$ ~, w5 x+ b4 o. r: C" _

7 }$ p" B& N/ P太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」- L/ V" a& E; D+ f

; Y  N- {4 f' X9 \3 a6 A/ m「你喺度瞓一陣啦。」2 Y1 ]* e; G* ]$ O7 X- h! c2 C

/ L5 ?! g1 Q- N' d7 V0 n「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層

/ S! G$ _2 h4 k0 nThc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復