地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。$ K3 y) ~# e' Q5 R+ `

- S% U; \) Y) R2 s$ G  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」. P( y5 v  k+ P1 [1 s- j2 H
5 f" I6 y7 y+ H$ g
  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」
! t$ q5 W4 `7 M- D* O, S1 A" M% {" L5 [8 e' H1 ^: U
  我話:「我想睇晒全身啦!」
# O0 u' C3 w+ w- i' S( \* k" x' [' m+ k' R; E$ _! f5 _
  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」, W: L/ Z( A# Q4 e% |7 q
# I2 x) P, q8 ]& S( e+ R6 B% i3 _
  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」1 C: \& W1 y" J6 Q4 e

- H6 ^) [+ w$ j. Y5 l. l  D  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」2 {3 E$ Y* n5 B, L$ ~$ q
$ J% |2 o8 |% T3 B
  我話:「乜野「最後防線」呀?
8 e( ^7 J& ~7 I+ [" C0 Y9 v% T/ `% Y- G4 `# Q9 z: s
  家姐話:「即係我條under!」; C! c- ?3 j* E: ^2 q! F1 L6 U

) S, J5 F9 k* ?6 d7 J7 M  我話:「好!殺妳!」/ G1 B  I9 Q$ ~: ?1 {
- W4 H" `  D1 p9 Y* P5 _5 {/ X
於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」
1 n) d- z5 c  p7 Q0 l* T; y# B  C" v: g* g0 J1 N* m# @8 y' b6 N
  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」
+ \, V1 y' H+ f  K6 [; I8 ]& r& H; C* G* g9 l4 U  {
  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!
' a$ q  u- L2 X( W4 W  F$ O1 V& `- o( d6 C0 b& Q0 T4 f
  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」
3 U1 B  t) c% K( E$ A$ |+ |$ Q; \
. o8 a! c8 ]$ C; p' y0 y$ x  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」" r- ?$ ^( J2 f8 l; \  y: ], Z& z
6 {6 J% t, _) J6 {3 P6 j
  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」; _0 o' P- a9 |6 P' F3 m

+ r4 f$ z: S5 n3 W. q+ F: g4 Y  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」
! g+ w. z6 G( J* L( U: N: C" y' K5 l; Y$ W
  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」
8 v( J) Y+ f# ^- ^* T. [7 n. H: U7 l# u7 D
  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」. |5 Q& Z. o: O8 \
7 R8 F6 Z. z0 i3 v- o
  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」" [4 x3 ~( c; b$ T1 }

6 S) M. j6 R3 \; B* t  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」
: o: C4 j; ]3 x7 n. L6 u, j8 P/ r9 ~3 F
  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」- c4 G- _/ F* e% L. d

1 _1 ^) D0 ^) h- n5 b3 ~  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
  E9 I3 d  f7 ?* a( j6 j# }$ |9 M( B: j: u4 a
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」
/ C6 L5 W; v+ |# m9 u4 D! j, Y& l4 O/ h
  我話:「係真唔係呀?」
5 Q9 p! F1 m" Q# l( J5 a) b5 N, N" f* z" ^
  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  " Y5 Y0 I, q$ e" z

6 V1 g! ~2 w) \  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。
2 C1 u- _; `5 |9 W1 W8 c. u, k3 b/ u: r
  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」6 A+ e- W3 s' A; g$ t: c

7 g' g0 o; U! U! `) ]: f  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」
6 n9 R# a2 y( @4 |( W' T% W$ y( s: H1 V3 k5 q
  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。
& w' ^8 N! M; c5 i$ s4 U% b9 v7 u, |' S$ ~
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」' \' v+ F4 q1 N

# d4 @! u$ A$ ~  [  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」) t) }. y' O0 O( g. o1 ~& c9 N
: Y/ e  ~3 m7 S* `3 |
  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」( I/ D% Y. i- {2 M0 |% M' k; `
$ N5 l7 f  K$ K. n* C( k) `
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」5 H) Z* b3 K; |6 C( c
  I0 k( L/ R6 b. U+ k; o5 t
  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」; d/ e8 |5 |6 i% N9 b; p0 g
6 ?! e5 X7 ]. C' V( ?
  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
. J* d) n7 f8 o3 z2 j7 P+ q2 b" L
1 m- B+ b7 _3 O+ ]% u  我話:「妳邊有咁好死呀!」
* z6 L# X; U/ E) s7 j
3 E- O8 X2 b. W9 `; I3 ^% j5 J  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」
4 `* _7 P5 f" d/ F# \) \$ b) `' ]
3 ~" B% j0 O7 f) Y# P  我話:「咁妳自己就快d除啦!」! e6 L% l' R( t
5 Q1 k) L! U9 C& t* [. g
  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
! y5 F/ l) ]6 X% v; z% C3 G- w' `; h% I8 I: n" h) T5 d
  家姐話:「睇夠未呀?」
+ n/ P! W& u  i1 G1 M( ^
, Z- k# w* p8 j; P2 P  我話:「條under黎呢!」; P1 g5 X, n$ k8 D0 i) b8 [

' Z( j  A: [  i+ \) v  家姐話:「我冇話過除埋條under!」  g* j. W+ r7 L/ Q  ^0 m1 C
( b: r: q% ?7 u0 S* j; g$ r
  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」
% [) h8 G( k1 U7 p
9 p1 n3 a/ X8 O# ^. A7 a  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」
" j- d* g+ w8 R/ w% ]) _
: y; y( H) W' m[待續]1 r' ^; q) u# t5 {& |  u; S
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層
0 {4 w; S7 f0 y; Q! C: r! f6 V
thanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復